Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה נכנס רכבי למוסך מורשה של UMI. הדגם המדובר- אופל קורסה 2004.

הרכב נכנס עקב בעיה בראש המנוע, ופורק ראש המנוע.

ניתנה לי הצעת מחיר כללית לתיקון כללי של הבעיה הגבוהה משמעותית מההצעות במוסכים אחרים.

לכן, החלטתי להעביר את האוטו למוסך אחר על מנת לחסוך בהוצאות.

ביקשתי להוציא את הרכב מהמוסך והמחיר אותו התבקשתי לשלם בעבור פירוק ראש המנוע, התברר כגבוה.

ברצוני לדעת מהו מספר השעות המקובל לפי שעתון יצרן לפירוק ראש מנוע.

תודה רבה, סם.

פורסם

סם היקר, מדוע אתה שומר בסוד את המחיר, אותו התבקשת לשלם בעבור פירוק ראש המנוע, שהתברר כגבוה ?.

מספר השעות המקובל לפי שעתון יצרן לפירוק ראש מנוע, המחיר שונה מרכב לרכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נראה לי שהמחיר וגם השעות שהוצגו בפניך מוגזם.

האם השעות שהוצגו בפניך כוללים הפסקת צהריים ושיחות טלפון שונות ?. ייתכן שחישבו גם את הזמן שיש לתת למנוע להתקרר לפני הפירוק.

או שהענישו אותך על זה שהחלטת להעביר את האוטו למוסך אחר.

בכל אופן חכה לתגובות של אלה שעובדים באופלים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
המחיר הוא 1220 ש"ח רק לפירוק!

ומספר השעות שהוצג בפני הוא 4 וחצי שעות רק לפירוק. האם זה נכון?

הזמן שקיבלת הוא לפירוק והרכבה זמן פירוק ראש לאופל קורסה 1.2 לפי אוטודטה

הוא כשעתיים וארבעים דקות

• ספונסר פורום
פורסם

הגיעו אלי בגרר מספר קורסות עם ראש מנוע שפורק במוסכי רשת UMI,כולם קיבלו הצעות מחיר לתיקון של כ-15 אלף שקל!

המחיר עבור הפירוק שקיבלת מהמוסך הוא המחיר שכל לקוחותי שילמו עבור פירוק הראש מנוע.

אורן

פורסם

שלום.

הלו רגע על תיקפצו סתם , אופל קורסה יופי גלידה איזה מנוע אולי לא 1200 פשוט ורגיל?

אולי מנוע אקו-טק? כי אם יש לו מנוע אקו-טק חברה זה המון עבודה לפרק ויש שתי סוגים של אקו-טק אם שרשרת טימינג או רצועת טימינג וההבדל הוא גדול בפרוק.. אז שבעל הרכב יציין איזה מנוע יש ולפי זה נגיב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי רצועת טימינג, מנוע אקוטק.

לפי מה שהבנתי באמת צריך להיות שעתיים וחצי שעות פירוק, במוסך אמרו לי שזה 4 וחצי. לי זה נראה כמו גנבה.

יש למישהו מושג?

ומה אני אמור לעשות בנושא, המוסך לא משחרר לי את האוטו עד שאני לא משלם. השאלה היא אם זה המחיר ואני אמור לשלם?

פורסם

שלום.

מה לעשות זה נכון 4.5 שעות המנוע מסובך!

זה שהם יקרנים וגנבים ידוע לכול .

אני חושש שלא תהיה לך ברירה אלה לשלם ולהוציא את הרכב כי בכול מיקרה במוסך אחר לא שרות UMI

תשלם הרבה פחות על התיקון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
יש לי רצועת טימינג, מנוע אקוטק.

לפי מה שהבנתי באמת צריך להיות שעתיים וחצי שעות פירוק, במוסך אמרו לי שזה 4 וחצי. לי זה נראה כמו גנבה.

יש למישהו מושג?

ומה אני אמור לעשות בנושא, המוסך לא משחרר לי את האוטו עד שאני לא משלם. השאלה היא אם זה המחיר ואני אמור לשלם?

תיבדוק מה קוד המנוע המופיע ברשיון הרכב ונבדוק מה שעות העבודה

פורסם

גם אני הבנתי את זה. אז אני צדקתי בנושא. יש פה מישהו שיש לו מושג מה אפשר לעשות בעיניין איך אני מוציא משם את הרכב ומשלם את הסכום הרציונלי? האם המושך פשוט יכול לקבוע סכום בלי שאף גורם חיצוני יתערב לעזרת הלקוח?

פורסם

שעת שעתון היא 250-300 ש"ח מעבר אתה משלם על הכסאות היפים והשלט המאוד יקר שיש מחוץ למוסך!

זה לא מנהל המוסך ולא מנהל העבודה אלא UMI.

בני היקר אקו-טאק או טאקי החדש לא יותר מ5 שעות עבודה!

בהצלחה לבעל הקורסה שלא יקחו לך גם את הפרטמנה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...