Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה נעילה עם שלט אז תבדוק אולי נגמרה הסוללה,

אם לא ,אז תבדוק אם יוצא מתח למנועים, אם לא אז ייתכן שלמרות הבדיקה שעשית לא מגיע מתח ל"מוח" או שהוא לא תקין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום.

לא מסרת מספיק פרטים, האם הנעילה לא עובדת כלל, לא דרך השלט (ככל שקיים) , ולא דרך המפתח המקורי?

אם התשובות שליליות, הרי שבמע' הנעילה המרכזית לרכב זה, קיימת משאבת וואקום, אם זכורני נכון, בתא המטען, ליד הפנס האחורי ,יתכן שהוא הגורם לבעיה.

חובה לעשות חיפוש, טרם שאלה. אם היית עושה חיפוש, היית מוצא את זה!

אנא עבור על התרד', לעניין מקומות להשיג חלק כזה, ככל שצריך, ו/או מחירים והמלצות, יתכן שהכתוב שם אינו רלוונטי/מדוייק, ועל זה כדאי להתעדכן.

בכל אופן התחל שם בבקשה, להבא בצע חיפוש, תוכל להחכים טרם השאלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקי בדקתי את המשאבת נעילה מרכזית והיא תקינה מה יכולה להיות הבעיה האחרת?

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

פתחתי אותו ויש ממש ממש קצת קורוזיה המנגנון אבל עובד יש איזה שהיא סיבה גם שהמנגנון עובד הקורוזיה מונעת ממנו להעביר את כל המתח הרצוי?

פורסם
תשאיר את הקונקטור פתוח כמה שעות,

כדי לייבש אותו מהרטיבות,

ואז זה אמור להסתדר.

חוץ מזה, תבדוק שהצינורות של הוואקום,

מחוברים למשאבה

הצינורית וואקום מחוברת.

עכשיו אני חושב שיש בעיה אחרת אני בדקתי שהמנוע עובד אבל שאני למשל לוחץ על השלט של האזעקה לנעילת הדלתות לא שומעים את המנוע עובד האם יש קשר בין האזעקה לבין זה יש לציין שהאזעקה קיימת באוטו כשנה.

מערכת אזעקה מסוג MVP 625.

פורסם

האזעקה מוציאה במצב נעילה בין היתר בדרך כלל פיקוד אדמה. חוט בצבע שחור. תבדוק אם מהאזעקה יוצא חוט כזה ואם יש עליו אדמה במצב נעילה.

האם האזעקה עצמה עובדת?

פורסם

האזעקה עובדת.

אני עצמי חושב שיש איזה נגד שרוף בתוך המערכת של המשאבת אוויר של הנעילה מרכזית.

פורסם

הקפצה הבעיה לא נפטרה ולא רציתי לפתוח תרד חדש אז ככה.

המשאבת נעילת מרכזית עובדת ככל הנראה יש קצר בכבל שנותן פקודה מהדלת למשאבה לפתוח תדלת האם מישהו יש לו את ספר הרכב ויכול להגיד לי בדיוק איכן כבל זה נמצא?

פורסם

היה לאמא שלי ברכב בדיוק אותה בעיה בדיוק וכל זה בגלל סדק בבקלית האחורית מצד ימין

בסוף קניתי משאבת ואקום משומשת ב300 שח והכול יסתדר

ד"א בחברה רצו יותר מ2000 שח

פורסם

המשאבה עצמה פועלת מצויין שנותנים לה מינוס ידני היא מגיבה ואפילו פותחת תדלת ושמיאים לה פלוס ידני היא סוגרת הבעיה היא שיש קצר בתהליך שמהדלת למשאבה.

• תוכן חדש...