Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע בוודאות, שכשאני מייבא רכב אספנות מעל 30 שנה מחו"ל. האם אני מחוייב שהוא יופיע כרכב אספנות בארץ ? או שאני יכול לרשום אותו רכב רגיל עם 6 ספרות בלי הכיתוב רכב אספנות ?

אני יודע שהטסטים והביטוחים גבוהים יותר, אבל האם זה אפשרי בכלל ? מישהו סיפר לי שראה לפחות 2 רכבים מיושנים שיובאו מחו"ל ואין להם את הכיתוב רכב אספנות. השאלה האם זה נכון. האם מישהו שייבא לאחרונה רכב נשאל אם הוא רוצה את הרישיון כאספנות או כרגיל ? ממש חשוב לי לדעת..

תודה

פורסם

בטוח ב 100% ?

כי קראתי אפילו ביומן יבוא של איזה מישהו והפקידה שאלה אותו (אמנם ב 2003) אם הוא רוצה כאספנות או כרגיל והוא אמר בטח אספנות כי זה יוצא יותר זול האגרות.

פורסם

ומה לגבי העניין אם למשל תושב חוזר מגיע עם הרכב או תייר זר מגיע איתצו ומוכר לי אותו פה ? או איזו שהיא פירצה שמאפשרת שהרכב לא יהיה רשום כרכב אספנות ? אין שום פירצה שמאפשרת ?

פורסם

שלום.

רכב ישן מעל 30 שנה שמיובא ביבוא אישי לישראל חייב להירשם ברישיון כרכב אספנות !! נקודה.

אין חיה אחרת.

מה שראית זה לוחית רישוי רגילה שהורכבה ברכב אספנות ..

אין היתר ממשרד התחבורה לייבא רכב ישן ללא הגבלת היתר ברישיון שירשם כאספנות + 3 שנים אי יכולת העברת בעלות.

רק לידיעה -נגמרו כבר לפני שנה מספרים 6 ספרות במשרד הרישוי , היום כל הרכבים ביבוא אישי כולל רכבי אספנות מקבלים

מספר בן 7 ספרות ( נכון להיום הסיומת הינה 68) .

אשמח לענות על כל שאלה .

DATSUN280Z

• תוכן חדש...