Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003, ויש לי בעיה של הצטברות מים\אדים בפנסים הקדמיים, מחיפוש שערכתי בפורום הבנתי שזה יכול לנבוע מחוסר איטום מסביב לפנס (?), הדבר גורם לפנס להיות עכור ולפנסים להיות חיוורים, האם אני צריך ללכת לבעל מקצוע שיאטום לי את זה? להחליף פנסים? לעשות משהו לבד? בכמה כסף זה כרוך כל העניין? כי עכשיו חורף וכל גשם חזק הפנסים מקבלים רטיבות ולוקח לזה זמן להתייבש, ואני מניח שזה גם מזיק לפנס עצמו מבפנים למרות שעד עכשיו אין בעיות של חשמל.

תודה מראש!

פורסם

הבעיה הינה במכסי פלסטיק השחורים (יש 2 בכל צד סה"כ 4) של הפנסים (אלה שאתה מפרק כדי להחליף נורה)

תבדוק שיש לך גומיה אוטמת מסביב לכל פלסטיק כזה ושהם סגורים היטב ויושבים טוב בתושבות שלהם.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

יש להבדל בין רטיבות ממשית, בצורת טיפות מים או הצטברות מים בתחתית הפנס, לאדים שנעלמים לחלוטין לאחר התחממות הפנס (הדלקת הנורה).

אדים זו תופעה די מקובלת בפנסים עם משקף פלסטי שנגרמת עקב הבדלי טמפ' בין הפנס ולסביבה.

• תוכן חדש...