Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע במגאן 2 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שילוב של נזילת מים קטנה ורשלנות גדולה מציד ,גרמו למנוע במגאן 2 DCI 2055 להתחמם עד לרמה שהמחשב צפצף (המחוג היה ימינה עד הסוף!!!!) עצרתי מיד בצד אבל כבר היה מאוחר מדי והלך לי הראש...

עדיין לא קיבלתי תשובה האם רק האטם הלך או שיותר מזה (כנראה שיותר מזה) ולכן עדיין לא קיבלתי הצעת מחיר על תיקון .

הבנתי מקריאה בפורום ששיפוץ ראש מנוע זה הליך שלא מחזיר את הרכב לתקינות מלאה ולפעמים גם גורר בעיות נוספות בעקבותיו.

האם עדיף כבר להחליף מנוע??

הבנתי שמנוע משומש עולה בסביבות 5000 ש"ח ,הכין ניתן לברר מחיר של מנוע חדש (DCI 1.5 ) והאם יש בכלל אפשרות לקנות דבר כזה.

תודה על התשובות

פורסם

תקווה שרק אטם הראש הלך לעולמו אחרת אתה צפוי לוצאה כבדה ביותר שכן חלילה במקרה של החלפת מנוע יש חוץ ממחיר המנוע לעשות עוד טיימינג,מחזירי שמן,מותחנים,לבדוק את מצב משאבת המיים,לשלוח רדיאטור לניקוי (רצוי אך לא חובה).

בקיצור זה ים של עבודה וזה לא כנראה כולל הכל ב-5000 אלא מה שציינת הוא רק מחיר המנוע כך שהנזק עלול להגיע לאיזור ה-8000+- בהנחה שזה מוסך מורשה רנו ובעיקר לאור העובדה שבשרשורים רבים נטען כאן שטיימינג כדאי ומומלץ לעשות במוסך מורשה רנו או מתמחה ברכב אך לא מורשה יבואן.

בכל מקרה הצעת מחיר מדוייקת יתנו לך רק לאחר שירימו ראש מנוע במוסך ויוכלו לבדוק האם נגרם למנוע נזק נוסף.

אם חלילה נגרם נזק נוסף,חבל לבזבז את הזמן על שיפוץ מלא וכמובן שעדיף להביא מנוע אחר אבל בדוק אפשרויות של מנוע מפירוק /ייבוא.

אם לא נגרם נזק נוסף מלבד ראש המנוע ייתכן והנזק יהיה פחות או יותר חצי מהסכום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...