Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-C3 של חברה שלי נדלקה נורית check engine כתומה והאוטו התחיל לרעוד ולא לסחוב טוב.

מישהו מכיר מוסך מורשה פיג'ו (מורשה כדי שיוכל לאבחן את התקלה בצורה הטובה ביותר) שפתוח בימי שישי ונמצא באזור השרון או המרכז? (היא גרה בהרצליה). בדקתי ומוסך הדקל בפיתוח לא פתוח בשישי.

בנוסף - עד כמה לא כדאי לנסוע עם הרכב? אחת המטרות במציאת מוסך קרוב היא כדי להגיע אליו כמה שיותר מהר.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני שלום רב!

מוסך קל נת נסגר, ובמקומו, נפתח מוסך המתמחה בפזו סיטרואן, אך כמדומני לא מורשה היבואן.

המוסך מפרסם בפרסומיו, שהוא בעל מכשור מודרני לאיתור תקלות, ולאבחון.

קיים גם מוסף מורשה היבואן באזור התעשייה הישן ברחוב פנקס 9' מול בית השייך, שמו מוסך אמפאר, והנה הקישור למוסך:

http://www.musach.co.il/details.asp?id=101

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בנתניה מדובר במוסך אמפאר, שהוא מורשה יבואן ואכן נמצא ברח' פנקס. הם פתוחים גם בשישי, בדוק, אני מטפלת אצלם.

את שאר הפרטים צביקה ייתן לך, או שתוכל לברר באינטרנט.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אממ זה לא ישמע קרוב כל כך, אבל רק 12 דקות נסיעה.

מוסך מרום צמרת ברחוב כינרת בבני ברק- מול קניון איילון.

יותר קרוב מנתניה זה בטוח.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
ב-C3 של חברה שלי נדלקה נורית check engine כתומה והאוטו התחיל לרעוד ולא לסחוב טוב.

מישהו מכיר מוסך מורשה פיג'ו (מורשה כדי שיוכל לאבחן את התקלה בצורה הטובה ביותר) שפתוח בימי שישי ונמצא באזור השרון או המרכז? (היא גרה בהרצליה). בדקתי ומוסך הדקל בפיתוח לא פתוח בשישי.

בנוסף - עד כמה לא כדאי לנסוע עם הרכב? אחת המטרות במציאת מוסך קרוב היא כדי להגיע אליו כמה שיותר מהר.

תודה

רוני

אתה מזכיר לי את הסטודנטים שהיו שואלים כל 5 דקות "זה יהיה במבחן ?".

חפש איכויות , לא תארים.

ד.א..גמני מהמר על סליל הצתה תקול (אם זה מנוע הצתה ישירה), אומטר פשוט של 40 ש"ח יספיק לודא זאת.

פורסם

תודה

רוני

לא מוסך מורשה, אבל מורשה לשעבר וקיים בו כל מכשור הדיאגנוסטיקה המקורי של פיג'ו /סיטרואן (מוסך מורשה מחוייב לטפל רק ברכבי פיג'ו /סיטרואן והם מטפלים בכל סוגי הרכבים) מומלץ מאוד באיזור ת"א :

מוסך ימית.

תגיד שאתה מהפורום... :) , הם מכירים את הפורום ולא מעט חברי פורום מטפלים שם.

אני מציע להתייעץ עם גורם מנוסה עם הרכב, או עם גורם מקצועי במוסך כדי לדעת אם נהיגה ברכב לא תגרום לנזק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אכן סליל הצתה או מה במערכת ההצתה נפגם, הרי שנסיעה עם תקלת MISFIRE , לא בריאה לממיר הקטליטי, אליו עלול להגיע דלק חי. כדאי או לא, זה לשיקול אישי. עדיף שלא.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכולם. בסוף הוחלט לחכות לראשון כי לא ממש צריך את הרכב בסופ"ש, וחברה שלי מעדיפה לטפל בהדקל גם כי זה מאוד קרוב אליה וגם כי היא קנתה את הרכב מבעל המוסך לפני כשנתיים+.

אעדכן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה לכולם. בסוף הוחלט לחכות לראשון כי לא ממש צריך את הרכב בסופ"ש, וחברה שלי מעדיפה לטפל בהדקל גם כי זה מאוד קרוב אליה וגם כי היא קנתה את הרכב מבעל המוסך לפני כשנתיים+.

אעדכן...

:mm_yeah:

הימור שלי: 1st: אינג'קטור. 2nd: סליל הצתה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...