Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם תוהבו את הרעיון או לא אבל רציתי לשטף להראות ולתת קצת מידע על קלאסיות של בריה''ם.

נתחיל עם וולגה GAZ21 הפופולורלית :]

_volga-1.jpg

שנת יצור 1956-1970 עם שינויים דיי משמעותיים במנועה בגודל של המרכב.\

מנוע 2500 סמ''ק 80 כוחות סוס :]

הרכב הבא הוא GAZ24

autowp.ru_gaz_24_-volga-_5.jpg

שנת ייצור 1968-1985

התברכה במנוע 2500 סמ''ק תיבת הילוכים ידנים 4 הילוכים. 90 כוחות סוס.

ו 5530 סמ''ק V8 עם תיבת הילוכים אוטומטית או ידנית 195 כוחות סוס.

ZIL111

Zil-111-proto.jpg

שנת ייצור 1959

היה בעל מנוע 7000 סמ''ק V8 בעל הספק 200 כוחות סוס ותיבת הילוכים אוטומטית.

ZIL4140

2237710847_2b714b4947.jpg?v=0

שנת יצור 1985

בעל מנוע V8 7700 סמ''ק בעל הספק של 315 כוח סוס .

CHAIKA (שחף)

1209.gif

שנת ייצור 1959

בעל מנוע 5500 סמ''ק V8 כ200 כוחות סוס.

אם תהבו יהיה עוד.

פורסם

ומזה איך שכחת?!:shock:8):wink: יותר קלאסי מזה?:-)

ZAZ-968_front.jpg

Gorbaty_zaporozh.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אה... אבל אל תשכח! דיר באלק!:twisted: זאפורוזץ, אהבתי...:-D:twisted:8):wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ומזה איך שכחת?!:shock:8):wink: יותר קלאסי מזה?:-)

המכונית הלבנה היא כמו האופל קאדט שריצ'רד האמונד קנה בפרק של אפריקה בטופגיר (עונה 10 פרק 4, פרק חובה)

פורסם

גם לי יש כזה... ועוד כל מיני! דווקא 21 אין לי עדיין!:?

פורסם

יפה , למרות שאני מכיר את הרכבים האלה , טוב שגם חברי הפורום האחרים יראו קלאסיקות רוסיות

ויש גם את POBEDA אשר , לדעת רבים , היה הרכב הסובייטי הראוי לשמו הראשון.

ואת LUAZ 969A אשר הוכיח את עצמו באזורים הכפריים , משום משקלו הקטן ועבירותו הגבוהה.

news280606_07.jpg

969a-1.jpg

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

אהבתי את מה שכתוב על הרכב הצהוב.

תרגום מאוקראינית:

"תודה לכם, ילדים, על החיבה שקראתם לעגלת תינוקות ZAPOROZJETS"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המכונית הלבנה היא כמו האופל קאדט שריצ'רד האמונד קנה בפרק של אפריקה בטופגיר (עונה 10 פרק 4, פרק חובה)

לא ראיתי את הפרק של אפריקה (גם לא אחר...) - אבל איפה אופל קדט?

עודד

פורסם

הופה סוף סוף מדברים כל מכוניות רוסיות, אם אתם רוצים אני יעלה לפה הרבה תמונות של קלאסיות רוסיות,אך אני יודע רק את שמם לא את סוג המנוע וכולי...

אבל הנה כמה מהם:

גאז 24 4X4

אואז 451C

אואז 460 קופה

גאז 3102 שנת 1977 אבטיפוס.

ואז 2E1101

גאז 56 ואריאנט ראשון(כנראה דור ראשון או משהו)

כמו שאמרתי אם אתם רוצים אני יעלה הכל לפה או באוסף באתר העלאות קבצים,או שאולי תביאו לי אתר שאפשר לשים שם אלבום,כי חבל להעלאות פה הכל יש 100 תמונות בידיוק.

ГАЗ-24 4х4.jpg

УАЗ-451С.jpg

УАЗ-460 2-дверный.jpg

Один из прототипов ГАЗ-3102. 1977 год.jpg

ВАЗ-2Э1101.jpg

ГАЗ-56 Первый вариант.jpg

גם אני מגיע למפגש שפלה

• תוכן חדש...