Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי טיפול די מקיף, בקושי ואני יכול להרים את האנדברקס, אולי חצי ממה שיכולתי, כנ"ל לחיצה קטנה על הברקס עוצרת את המכונית, מה שבעבר היה בקושי מאט אותה, זה יגמור על הבלמים מהר יותר לא?

יש למישהו מושג ממה זה נובע?

בנוסף צריכת הדלק הייתה אמורה להשתפר אבל נראה שהיא החמירה :oops:, החליפו לי פלאגים ופילטר אוויר (שמן מנוע ושמן גיר) והרכב נכון להיום צורך יותר דלק, אני עוד לא בדקתי את הממוצע, אבל ממה שנראה, תדלקתי אחרי הטיפול בכוונה 10 ליטר שנגמרו אחרי 50 ק"מ (ברגע שנדלקה המנורה תדלקתי, ואחרי 50 ק"מ היא נדלקה שוב, קבוע) אני יודע שזה לא מדד לשום דבר, אבל זה לא נראה טוב, ציפיתי ש10 ליטר יספיקו לפחות ל90 ק"מ, במיוחד אחרי החלפה של פילטר אוויר ופלאגים.

ד"א הטיפול עלה לי 888 ש"ח, (טיפול 120 אלף, עשיתי ב115)

הוחלפו

מסנן שמן הונדה - 38

מסנן אויר - 56.90

פלג N G K BKR6E11 * 4 ארבע פלאגים -76

שמן מנוע חצי סינטטי LM ב160

שמן דקסטרון 3 - 75

שטיפת תא מנוע בלחץ קיטור - 34

סה"כ חלפים 441 וקיבלתי הנחה על 5 אחוז, יצא 419 ~

עבודה 349 ובסה"כ יצא כולל מע"מ 888

בעבודות נכתב

טיפול 15000 ותאום מנע במחשב - 220

פרוק גלגלים + ב.בלמים + ניקוי וכוונון 73

הח' שמן גיר 73

ההגה שלי עדיין חורק, הבנתי שזה נפוץ מאוד בהונדות אחרי 100K ק"מ, אני מקווה שבעל המוסך יוכל לסדר את זה ביום ראשון, כנ"ל את הבלמים.

ד"א יש סיבה להרגשה טיפה שונה בנהיגה (אולי קצת לרעה) ורעש מוגבר מאזור המנוע כשהרכב בניוטרל, אחרי טיפול כזה? קשה לי להסביר אבל זה קורה, כשאני מאיץ אני מרגיש שהרכב ממש מתאמץ, הטורים עולים מהר מהרגיל.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני מצטער שאני מגיב בפעם השניה ברצף,

הרכב מרגיש כבד יותר בנסיעה, התגובה ללחיצה על הגז איטית יותר, יכול להיות שזה קשור לשמנים? פילטר אוויר?

פורסם

סע עשר דקות בלי להשתמש בבלמים עד כמה שזה אפשרי, בלום בעזרת המנוע עד לעצירת הרכב, ותיגע מאוד מאוד בזהירות בארבעת חישוקי הגלגלים. אם אחד (או שניים) מהם חם באופן חריג, הבלם בו פועל קבוע.

שוב, זהירות. הגלגלים יכולים להגיע בקלות לטמפרטורה שתיצור כוויה מאוד לא נעימה ביד.

• תוכן חדש...