Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב בעת גשם חזק נכנס מים לרכב מהגג - מהמנורה שעל הגג של הרכב .

האם ניתן לבד לפרק את המנורה ? .

בעזרת איזה חומר מומלץ לאטום ? .

מודה לעונים מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא יכול להיות שזה דולף מהמנורה שעל התקרה כי אין שום פתח מפח הגג למנורה, אלא רק בין הצד הפנימי של בד לבין לחיצוני, זאת המנורה שאמצע הסלון של הרכב או המנורה שנמצאת ליד המראה האמצעית מעל הדש-בורד?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נזילת המים ברכבים צרפתיים מאוד נפוצה ועיקרה נובע מבסיס אנטנת הרכב אשר האטימה שם התייבשה בקיץ הישראלי..

ולכן עליך לפרק את האנטנה לנקות.. ולמרוח שכבה נדיבה של סיליקון או לשים גומיה שתאטום..

אני בטוח שאם תחפש בפורום תמצא לא מעט המתלוננים על בעיה זו ועל הדרך לתקנה..

בברכה רביד..

פורסם

ערוך חיפוש "אנטנה /סיליקון / איטום" וכו, לפני ימים ספורים, הנושא נטחן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פ"וה האנטנה אינו פוגע בצבע גם בחלק מהרכבים החדשים ניתקלתי בבעיות נזילה,הפיתרון הטוב ביותר כפי שנאמר לעיל הוא לפרק את הנורה שמעל הראש לפרק את האנטנה ולימרוח כמות נדיבה של סיליקון אגב בחר סיליקון שקוף או לבן בהתאם לצבע רכבך ,אגב הכלים הדרושים לך הם T10 ומברג שטוח

ואיירון

פורסם

חס וחלילה, לא סיליקון. לפחות לא כזה שאינו נייטרלי, כי הוא תוקף את הצבע.

בינתיים החלפתי כבר ב-3 מהמכוניות את הבסיס של האנטנה (את המוט עצמו לא חובה להחליף, אלא אם החיבור שלו (הברגה) כבר חלוד גם הוא.

ניקיון יסודי (עם סמרטוט לח) ובסיס חדש מבטיחים אטימה ללא חדירת מים, ללא צורך בשום חיזוק מסיליקון וכו'.

בסיס מקורי עולה כ-35 ש"ח. אנטנה תחליפית עולה 60 ש"ח קומפלט. לא שווה להתעסק.

פורסם

קרה גם אצלי בקסארה - במוסך מורשה סידרו את הבעיה ללא עלות בכלל, כשהכנסתי את הרכב לטיפול 10 אלף.

מכיוון שאני בטוח שזה נעשה כטובה אישית, אני לא חושב שזה יסודר ללא עלות לכל אחד.

אבל - כדאי מאוד לגשת למוסך מורשה שכבר תיקן את הבעיה אלפי פעמים. לדעתי זה אמור להיגמר בפחות מ-100 ש"ח.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי התאריך ממש לא שמתי לב אני די חדש בפורום הזה.

לגבי גשם אפשר לשפוך מים

יש לי סקסו דיזל כבר שנתיים אני מרוצה ממנה היתה לי בעיה כזות וע"י סיליקון פתרתי אותה

אז בהצלחה

Alex :wink: 0544459592

נא לא להתקשר בשבת וחגים

• תוכן חדש...