Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שמתי לב לבעיה מוזרה - החלון האחורי שמאלי של הרכב תקוע (מרים אוטומטי), כשלוחצים על הכפתור להוריד את החלון, הוא לא מוריד, ואפשר ללחוץ על החלון לכיוון למטה, והוא יורד (וכמעט נופל) למטה ידנית.

צריך לציין שדווקא ההרמה עובדת, וכאשר לוחצים על הורדה שומעים את המנוע של החלון עובד, ואחרי כמה שניות פתאום שומעים קול של תקיעה כזאת, כאילו המנוע תקוע, ואז מפסיק לעבוד.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? והאם תיקונה הוא חלק מהאחריות ? (הרכב נקנה לפני כחודש וחצי, קצת מוזר ומדאיג).

כמו כן ניקיתי אותו הערב, וראיתי שהצטברו אדים בפנסים האחוריים, האם זה תקין ?

אלון.

הערה : כמה ימים אחרי הקניה, הבן שלי עשה השחרה לחלונות בהדבקה, ועד היום לא הייתה כל בעיה עם המנגנונים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם הרכב באחריות לדעתי תגיע למוסך ותודיע על הבעיה, כולל הבעיה של האדים בפנסים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אם הרכב באחריות לדעתי תגיע למוסך ותודיע על הבעיה, כולל הבעיה של האדים בפנסים

זאתי פעם ראשונה שאני רואה את האדים בפנסים, והשאלה שלי היא אם באמת יש צורך לרדת למוסך (אני מאוד עסוק בימי שבת).

אחרי הכל, הבן שלי יכול לפתוח את הפאנל ולראות את המנגנון, השאלה היא אם לפי הסימפטומים של הבעיה, יכול להיות שצריך להחליף חלק כלשהוא.

חוץ מזה, החשמלאי במוסך מאוד עסוק, וזה יכול לקחת שעות.

אין לי זמן לזה, ובגלל זה השאלה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רכב שלך באחריות. תנצל את זה, שיסדרו במסגרת האחריות את כל פגמי ייצור. אדים בפנסים זה לא תקין אפילו ברכב בן 20 שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זאתי פעם ראשונה שאני רואה את האדים בפנסים, והשאלה שלי היא אם באמת יש צורך לרדת למוסך (אני מאוד עסוק בימי שבת).

אחרי הכל, הבן שלי יכול לפתוח את הפאנל ולראות את המנגנון, השאלה היא אם לפי הסימפטומים של הבעיה, יכול להיות שצריך להחליף חלק כלשהוא.

חוץ מזה, החשמלאי במוסך מאוד עסוק, וזה יכול לקחת שעות.

אין לי זמן לזה, ובגלל זה השאלה.

לא התכוונתי שרק בשביל דבר כזה מגיעים למוסך, עד הדרך עם הבעיית חלון שבטח מאוד מציקה לך תציג את בעיית הפנסים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

לפי כל הסימנים כנראה שהלך שם המנגנון של החלון

גש למוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
עוד פעם VW עם החלונות שלהם :lol:

כן אה..

רק כדי לא לשמוע זיבולי שכל מהחשמלאי במוסך - האם יש ערך כלשהוא לאדים בפנסים ? או שחובה לטפל בבעיה ?

תודה לכם.

פורסם
כן אה..

רק כדי לא לשמוע זיבולי שכל מהחשמלאי במוסך - האם יש ערך כלשהוא לאדים בפנסים ? או שחובה לטפל בבעיה ?

תודה לכם.

כן זו בעיה , אפשרות לחלודה במגעי הנורות , קצר , שריפת נורות , או חוסר מגע .

לפעמים הנזק מתחיל מאוחר יותר . אפשר שגומית הפנס לא סוגרת טוב .

גש למוסך ותקן במסגרת האחריות , את החלון והפנסים אל תזניח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...