Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כמה ימים הכנסתי את רכבי למתקין על מנת להתקין אזעקה. מניסיני הקודם עם מערכת אזעקה דו כיוונית של גארד, החלטתי להתקין אותה גם הפעם. בקיצור לאחר ההתקנה הפסיקה להדלק תאורת סלון עם פתיחת דלתות... תאורה ברגליים בסדר גמור. המתקין מרים ידיים :twisted: ולא יודע מה יכול להיות ואני לא ממש רוצה שיתחילו לחפש את הבעיה אך ללא שום מושג מה יכול להיות. יש כאן בפורם אנשים שמבינים בהתקנת אזעקות לרכבים כאלה? :roll:

פורסם

מרים ידיים??? שיתחיל לחפש היכן שהוא התחבר לקו הבונטים (המפסקים הקטנים הללו בדלתות) שזה בד"כ מתחת למדרכת הפלסטיק של דלת הנהג ולראות מה הוא ניתק שם כשחיבר את גלאי דלת פתוחה של האזעקה.

למרות שאם הוא "מרים ידיים" הייתי הולך לחשמלאי אמיתי שיבצע את העבודה בהתאם לסיפור הנ"ל שתעביר לו, ודורש מה"מתקין" לשאת בעלות התיקון.

אם אתה "רוצה לבד" אנא בדוק- האם התאורה לא נדלקת כלל (נסה לפתוח דלתות אחרות בנוסף לזו של הנהג) או שיש בעיה מקומית באחד הבונטים. פרק ובדוק שהמנורה בגג הרכב לא נשרפה ושהפיוז האחראי שלם ותקין.

חזור עם ממצאים ואכוון אותך בהתאם.

יש לי כוון חדש: הוא התחבר (כמו כל החאפרים) מאחורי המנורה של הגג. שינתק את החיבור הזה, יחבר כמו המקורי, ויתחבר כמו בנאדם לקו הראשי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כבר יש לי תשובה בשבילך. התאורה נדלקת אך ורק על ידי לחיצה על כפתורים של פנס הגג, יש שני פנסים. הכל עובד כמו שצריך, הבעיה רק עם פתיחת הדלתות.

נראה לי שכך זה בוצע. אני חושב... חיבור למנורה... אני חייב לשאול אותו!

פורסם

דיברתי עם המתקין, הוא התחבר לחוט שהיה מחובר לקודנית, החוט הזה מפעיל תאורה של קודנית עם פתיחת הדלתות. הרי התקנתי גם קודנית אחרת ממה שהיתה כבר. מכל מה שהוא אמר הגעתי למסקנה שלא נגוע בחיבורים של מנורות...

• תוכן חדש...