Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.על הנזילה מהמצנן כבר ביקשתי פעם את עזרתכם ונאמר לי שהכי טוב להחליף את המצנן כי לא ניתן לתקן על ידי הדבקה עם שום דבר.עשיתי חיפוש בשירשור הקשור למצנן ומצאתי שמישהו עם בעיה דומה קנה בקבוק עם חומר שסותם נזילות מהמצנן והבעיה ניפתרה.שאלתי האם מישהו מכיר את החומר הזה ואיך קוראים לו ואיפה אפשר לקנות אותו באיזור חיפה והקריות.מחכה לתגובות .בתודה מראש אורן.

פורסם

שמעתי מאנשים שלא כדי להשתמש בחומר כי אחרי זה זה משאיר המון חומר מיותר בכל רחבי מערכת הקירור כולל הבלוק וראש המנוע איפה שהמעברים צרים, וגם לעשות נזק למשאבת מים.

 

למה לא להחליף את המצנן או למצוא את החור מחוץ למערכת קירור ולסתום אותו יחידתית?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

×
×
  • תוכן חדש...