Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני יומיים כשהחלו הגשמים שמתי לב ש"התקרה"(הריפוד בגג הרכב) מאחור רטובה.

מבדיקה ראשונית הגומיות של תא המטען היו נראות תקינות וללא קרעים, ואין חופש בינם לבין מרכב הרכב.

התקשרתי למוסך מורשה והעלתי את הבעיה והוא אמר לי שיכול להיות שזה מגיע מהאנטנה בגג...

עשיתי בדיקה קטנה על ידי כך שהורדתי קלילות את הריפוד של הגג מאחור ובאמת ראיתי שאיזור האנטנה רטוב, כמובן שניגבתי ושמתי באופן זמני עד שיגמרו הגשמים חתיכת בד עבה.

אני מאמין שהגומיה שעליה יושבת האנטנה פשוט התייבשה ונפגמה ומשם נכנס גשם, למרות שזה נשמע לא הגיוני שדבר כזה קורה אך לתדהמתי זה קרה...

שאלותי הם:

האם מישהו ניתקל במקרה שכזה?

ואם למישהו יש מידע איך מסדרים את זה אני אשמח לשמוע.

והאם זה מיקרה שכיח בC5?!?

ואם מישהו ומכיר את התופעה, כמה עולה להחליף כזו גומיה? כי מדובר בפירוק החלק האחורי של התקרה....

דרך אגב, מדובר על סיטרואן C5 שנת 2002 מנוע 2000.

בתודה מראש על העזרה, זאב.

פורסם

תשאיר את הגומיה, תחכה שהכל יהיה יבש! תוריד קצת את הריפוד שיהיה קל להגיע עם הסיליקוון סיליקון יעודי ותמרח טוב טוב מתחת לאנטנה מתחת לגג, חכה שייתיבש ותרכיב בחזרה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שחרר את האנטנה, יבש היטב, ממש רצוי שאף יהיה חמים. מרח מצידו החיצוני של הגג, מסביב לחור, כמות ראויה של סיליקון, וחזק את האנטנה חזרה.

לאחר שתחזק אותה, הסיליקון יצא גם מסביב לגומיה ובסיס האנטנה ובאופן מכוער.

אל תנגע!! אל תנסה לנקות!!

השאר כך ליום או יומים, ואז על נקלה, עם שיפשוף קל בעזרת אחת מאצבעותיך, תגלה שהוא יורד יפה מסביב לבסיס האנטנה, ללא השארת סימנים.

לאורך שנותי, כך אני תמיד הייתי עושה, תמיד הצליח, ולא חזר. אתה תבחר בדרכך.

אם כך תעשה, וודא שצבע הסיליקון, תואם לצבע הגומיה (אם הגומיה שחורה למשל, אז סיליקון שחור)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבל איך אני מפרק את החלק הפנימי של הגג(המרופד)?

ניסיתי קלילות לשחרר ולהוריד את הגג, אבל כמעט והקרטון הפנימי שמתחת לכיסוי נשבר....

יש דרך יעילה להסיר את הגג?

שחרר את האנטנה, יבש היטב, ממש רצוי שאף יהיה חמים. מרח מצידו החיצוני של הגג, מסביב לחור, כמות ראויה של סיליקון, וחזק את האנטנה חזרה.

לאחר שתחזק אותה, הסיליקון יצא גם מסביב לגומיה ובסיס האנטנה ובאופן מכוער.

אל תנגע!! אל תנסה לנקות!!

השאר כך ליום או יומים, ואז על נקלה, עם שיפשוף קל בעזרת אחת מאצבעותיך, תגלה שהוא יורד יפה מסביב לבסיס האנטנה, ללא השארת סימנים.

לאורך שנותי, כך אני תמיד הייתי עושה, תמיד הצליח, ולא חזר. אתה תבחר בדרכך.

אם כך תעשה, וודא שצבע הסיליקון, תואם לצבע הגומיה (אם הגומיה שחורה למשל, אז סיליקון שחור)

דני

פורסם

אתם לא תאמינו כמה במוסך מורשה רוצים על החלק של בסיס האנטנה...800 ש"ח!!!!!

לפני מע"מ ולפני עבודה, ככה שזה עלול לעלות לי מעל ה1200 ש"ח!

נראה לי שאני אלך על הסיליקון, אבל איך מסירים את הגג המרופד בצורה עדינה ומבלי להרוס את הבסיס שלו...

פורסם

אם יש כריות אוויר בדפנות אתה עלול לפגוע בהם בזמן פירוק הגג.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זהו שיש....

אני מקסימום יפנה להתייעצות עם אחד מהבחורים במוסך מורשה, נקווה שהוא יהיה אדיב ויעזור לי לדעת.

אם יש כריות אוויר בדפנות אתה עלול לפגוע בהם בזמן פירוק הגג.
  • תוכן חדש...