Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה ראשונה:

הייתי שמח לדעת האם ניתן 'למשוך' בבטחה עד 120K, ואז לעשות טיפול טיימינג, או מיד להחליף (ב-100K..) - רצועה הוחלפה ב65K, והרכב כיום כמעט ב-165K -

חשוב לציין, שבממוצע שנתי הרכב עושה בסביבות 14K, אני נהג יחיד, שלא יותר מידי מאמץ אותו (רק כשנוסע פעם בשבוע/שבועיים לירושלים..:-))

המנוע נשמע ועובד כראוי!

אשמח לדעת פלוס מינוס, כמה עולה כל הסיפור, והאם חלפים מקוריים הכרחיים או לא..

שאלה שנייה:

בזמן בלימה בנסיעה (לפעמים) במהירות בינונית, ההגה קצת רועד..

האם מדובר ברפידות שהתנפחו מהחום של הקיץ, או שמדובר בצמיגים לא מאוזנים? או משהו אחר?

תודה לכל העוזרים!!

ניר.

פורסם

עדיף שלא למשוך ולגרור טיפולים. רצועה לא מחליפים רק לפי מספר קמ'' .תלוי גם כמה זמן עבר מההחלפה הקודמת.רשמת שהרצועה הוחלפה לפני 100,000 קמ''מתי זה היה? לפני כמה זמן ?,אם אני לא טועה באימפריזה זהכל 4 שנים או 100 אלף

אם עברו 4 שנים ויותר כמובן שיש צורך להחליף כמה שיותר מהר,כי הרצועה נקרעת בבת אחת ,אין סימנים מקדימים.ואז המנוע הולך. בקשר לרעידות בצמיגים.בני כמה הצמיגים,מתי החליפו רפידות פעם אחרונה?

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

טווינגו תודה!!

מאז שהוחלפה רצועה, עברו 6 שנים פלוס (הבעלים הקודמים החליפו..)

לגבי הרפידות, לא הוחלפו בבעלותי מעולם..

הצמיגים לא ישנים מידי - שנה וחצי שנתיים גג - הם נראים טוב מאוד!

המון תודה,

ניר.

• תוכן חדש...