Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה ממש מוזרה שקרתה לי לפני כמה ימים.

בחימום פשוט עובד לפי " קריזות ".

אם מישהו מכיר את הבעיה? יודע פחות או יותר מה קורה איתו?

בכל מקרה המזגן - בקירור, תמיד עובד, החימום פשוט פעם כן ופעם לא והכוונה היא לא שאני מדליק ומכבה הוא פתאום עובד אלא מתי שהוא רוצה.

תודה

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לא מובן לי "עובד מתי שבא לו",האם יוצאת רוח חמה,ואז פתאום מפסיק לצאת רוח בכלל?

או שמידי פעם יוצאת רוח חמימה?

פורסם

אז אני אגיד לכם בדיוק מה לא מסתדר לי.

ממש בהתנעה הדלקתי את החימום והוא חימם ממש כמו שצריך אפילו חזק מדי.

וכאשר העברתי לקור כדי להפשיר את האדים יותר מהר האויר החם לא חזר לאחר מכן, יצא אויר לא קר ולא חם וככה הוא משחק כל הזמן.

וגם כשהחום מנוע עולה אחרי נסיעה ממושכת הוא לא תמיד מוציא אויר חם הוא פשוט מוציא אויר לא קר ולא חם עד שאני מכבה ומדליק כמה פעמים טובות וגם אז לא תמיד החימום עובד.

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

כשאתה אומר שאתה מכבה ומדליק אתה מדבר על הכפתור A/C?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מצטער על ההקפצה פשוט אני עדין עם אותה בעיה ולא רציתי לפתוח תרד חדש.

ולא, ברגע שאני אומר שאני מכבה ומדליק אני בעצם מכבה לגמרי את המזגן/חימום ומדליק ככה כל פעם, אבל זה לא תמיד מסתדר ממש לא תמיד.

אם מישהו נתקל בבעיה? אולי יודע להפנות אותי למישהו מקצועי באיזור השפלה? רחובות, נס ציונה?

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מתייחס לכפתור הAC כמו אל כפתור הכיבוי\הדלקה במזגן הביתי.

אם כן, אז אתה מבין לא נכון את המערכת. כפתור הAC יודע רק לקרר את האוויר ומי שאחראי על חימום האוויר זה הכפתור שבורר את הטמפרטורה. בכל פעם שאתה מדליק את הAC אתה מקרר את האוויר. מערכת חימום חזקה יודעת להתגבר על הקור הזה ולהפיק אוויר חם גם כשהAC מופעל, אבל לא בטוח לפי התיאור שלך שמערכת החימום תקינה, או שהטרמוסטט של המנוע תקין.

בכל מקרה, אם ברצונך לקבל חימום מקסימלי, כבה את כפתור הAC.

• תוכן חדש...