Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בירושתי טיוטה סליקה שנת 92 לאחר נסיעה של שעה תוך כדי גשם חזק החליט הרכב ליתכבות ולא להניעה

ניסתי עם כבלים אין תגובה מה שכן יצא עשן מאחד מהחויטים הישרים למצבר

הכיון שלי זה שמהמים נהיה קצר בסטרטר והוא מקצר האם זה יכול להיות קשור

ובמידה והסטרטר גמור הנעה בקלצ תעזור להתניעה זמנית תרכב?

תודה מראש

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

אם יצא עשן, אזי איזה סוג בדיוק? ממיים שחדרו לתא המנוע, והפכו לאדי מיים, או עשן של קצר (מלווה בריח שנשאר) ?

אם היה עשן, ולא של אדי מיים , אין לנסוע עם הרכב, ההפך, יש לנתק ומייד את המחברים , לפחות אחד מהם, מהמצבר, ולוודא שיבודד, שלא יגע בטעות שוב, בקוטב המצבר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם יצא עשן, אזי איזה סוג בדיוק? ממיים שחדרו לתא המנוע, והפכו לאדי מיים, או עשן של קצר (מלווה בריח שנשאר) ?

אם היה עשן, ולא של אדי מיים , אין לנסוע עם הרכב, ההפך, יש לנתק ומייד את המחברים , לפחות אחד מהם, מהמצבר, ולוודא שיבודד, שלא יגע בטעות שוב, בקוטב המצבר.

דני

עשן של קצר מלווה בריח

פורסם

1. אין צורך לצטט הודעה שממילא אתה מייד מגיב לה.

2. מלווה בריח. לא טוב, יש לנתק את המצבר, ולגרור את הרכב לחשמלאי איכותי, לפי איזור מגורך.

אם תרצה המלצות, ציין איזור שמתאים (בפרופיל רשמת שאתה מרמת גן).

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יצחק וויס סגור יום שישי והמוסך הירוק (אמיר )טס וחוזר רק ביום שלישי

יש עוד מישהו מומלץ?

במידה וזה קצר בסטסר מה הסיכוים להניע בדחיפה.

פורסם

סיכויים מצויינים, ואם לא זו הבעיה, וימשיך לצאת עשן, ויגדל הנזק, ואף האוטו ח"וח יעלה באש? כדאי?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פירקתי תסטרטר ונתתי לו חשמל ישירות ניכנס לפעולה ויוצא כמו שצריך שהרכבתי אותו בחזרה או ניכנס לפעולה ולא יוצא ואז או מיתחמם ונהיה קצר ועשן

אני צריך מישהו מומחה שמשפץ סטררטים

יש מישהו שיכול להמליץ על מקום בת"א ?

פורסם

הסטרטר עבר שיפוץ בשווי 800 שקל אבל עדין לא מניע ניסתי בדירדור אין תגובה יש מצב שניתפס מנוע

פורסם

אם המנוע תפוס, ברגע שתשחרר קלאץ' (ומאוד לא רצוי, שלא לשבור משהו במנוע באם הוא תפוס) האוטו יעצר, לא יהיה מצב שהגלגלים מסובבים את הגיר. או שיתחיל לסובב, ואז, אבוי, נזק בלתי הפיך למנוע שהפך מתפוס לשבור.

אתה יכול לשלב להילוך שלישי, ולראות אם אתה יכול לדחוף את האוטו , כלומר, האם יש מצב שהגלגלים מסובבים את הגיר, כמו שקורה בהנעה בירידה.

יש לוודא שדווקא בבדיקה כזו, האוטו לא יניע ויתחיל לנסוע, בקיצור, שמישהו ישב בכסא הנהג.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

העינין או כזה שניסתי להניע בדירדור במהירות50 לפחות פשוט הרכב עצר שהקפצתי תקלצ.

איך אני יכול בדיוק לדעת אם המנוע תפוס כי מחר אני ניכנס למוסך שלא יעבדו עלי שם

אם אני מכניס הילוך שני לדוגמא ולנסות ליסחוב תרכב ללא קלאצ זה אמור לזוז.?

לגבי הקצר זה ניגרם מהסטרטר...)

פורסם

אם עצר במהירות 50 קמש, נראה שתפוס. כל שכן, באם נעצר במכה, כלומר, באם הגלגלים הקדמיים סירבו להסתובב.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי ניחוש, אולי פרוע, שנכנסו לך מים מהשלוליות למערכת היניקה, והם נועלים הידרוסטטית את המנוע שלך.

פרק פלגים ונסה לסובב את המנוע. אם הוא משתחרר, האבחנה נכונה, כנראה.

אל תנסה לסובב בכוח את המנוע אם לא הוצאת פלגים. אתה עלול לעקם טלטלים ולחרב סופית את הסיכויים לשפץ את המנוע, אם כי רוב הסיכויים הם שאם המנוע ננעל הידרוסטטית תוך כדי נסיעה אז כבר יש שם לפחות טלטל אחד עקום.

• תוכן חדש...