Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עוד מאט מגיע הזמן להחיף את הצמיגים ברכב.

הרכב שבשותי היא מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ''ק.

היתי רוצה לשמוע איזה צמיגים היתם מציעים לקנות איזה צמיגים הכי טובים ותמורה טובה למחיר.

חשבתי בכיוון של HANKOOK שמעתי אליהם דברים טובים ומחירם זול יחסית.

ומה אתם היתם ממליצים ?

פורסם
שלום עוד מאט מגיע הזמן להחיף את הצמיגים ברכב.

הרכב שבשותי היא מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ''ק.

היתי רוצה לשמוע איזה צמיגים היתם מציעים לקנות איזה צמיגים הכי טובים ותמורה טובה למחיר.

ומה אתם היתם ממליצים ?

איזה מחיר ?

האם אתה מקציב 300 ש"ח לצמיג ? 400 ? 500 ? יותר ?

ולהגיד "חשבתי בכיוון של הנקוק" זה כמו להגיד "חשבתי בכיוון של VAG". איזה דגם ?!?

פורסם
איזה מחיר ?

האם אתה מקציב 300 ש"ח לצמיג ? 400 ? 500 ? יותר ?

ולהגיד "חשבתי בכיוון של הנקוק" זה כמו להגיד "חשבתי בכיוון של VAG". איזה דגם ?!?

לפי אתר TIRES4U היה 560 ש''ח לצמיג וזה בערך הכי זול ואיכותי שהיה... אני כבר לא מדבר על פירלי ומישלין שהם 1000+ שח לצמיג. על תתשקח שהמידה בעיתית ויקרה "17\50\205

פורסם

זרוק את המחירים מהאתר לפח.

קח את עצמך לסיבוב פנצ'ריות.

תחזור לפה עם התשובות ואל תתפתה לקנות צמיגים סיניים זבל עופות זול, שלא תסיים על דף הסטטיסטיקה בYNET.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פעם ראיתי צמיגים בפנצ'ריה למאזדה 3 1300 ש"ח חברה מאוד מוכרת אצל פנצ'רמאכר הכי זול נדהמתי, כל הפוזה של ג'אנט 17 על רכב קטן יחסית עולה הרבה כסף בצמיגים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פעם ראיתי צמיגים בפנצ'ריה למאזדה 3 1300 ש"ח חברה מאוד מוכרת אצל פנצ'רמאכר הכי זול נדהמתי, כל הפוזה של ג'אנט 17 על רכב קטן יחסית עולה הרבה כסף בצמיגים

עד היום לא הצלחתי להבין למה חישוק גדול זה פוזה

נכון שחישוק סגסוגת זה יותר יפה ויותר יקר אבל למה לשים חישוק קוטר 18" על פיג'ו 205 ?

פורסם

למה לדעתי חישוק גדול על מאזדה 3 זה פוזה, כי עם לאימפרזה טורבו למשל יש כמעט אותה מידת צמיג, ועדיין המאזדה מתנהגת לידה כמו ה-205 כמו שתיארת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמו שכתבתי התקציב זה בערך 500 +-. אני לא יודע מה עדיף אבל אני לא רוצה משהו סיני אני רוצה משהו טוב אמין ואיכותי במחיר הנל (500 שח לצמיג בערך). יש העדפה לצמיג בצורה >>> (כמו פירלי מכירים).

ולא קשור לפוזה ג'אנט גדול זה פשוט יפה יותר זה הכל... סה'כ מאזדה 2000 סמ''ק לא אותו ספורט כמו IMPREZA TURBO אין מה להשוות אבל זה אוטו מהיר יחסית ושמש אותי מעולה.

תשוו סתם מאזדה 3 לאימרפזה רגילה ומאזדה הרבה יותר טובה מכל הכיוונים.

אם משווים מאזדה 3 לאימרפזה טורבו אז MAZDA3 MPS.

פורסם
למה לדעתי חישוק גדול על מאזדה 3 זה פוזה, כי עם לאימפרזה טורבו למשל יש כמעט אותה מידת צמיג, ועדיין המאזדה מתנהגת לידה כמו ה-205 כמו שתיארת

דווקה מי שאומר שהתנהגות כביש של 205 לא טובה. רק מי שלא מבין יכול להגיד ככה. למה 205 יש לה התנהגות כביש מצויינת

פורסם

אני מציע שתעזוב את האתר TIRES4U ותתחיל לבדוק בפנצ'ריות באיזור שלך את המלאי.

אם תכתוב מהיכן אתה, בוודאי תקבל הפניה מאנשי הפורום למקומות עם מחירים נוחים.

אם לא תמצא צמיגים של חברות טובות בתקציב שלך (וזה יכול להיות),תדגיל את הסכום ותיקח משהו נורמאלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דווקה מי שאומר שהתנהגות כביש של 205 לא טובה. רק מי שלא מבין יכול להגיד ככה. למה 205 יש לה התנהגות כביש מצויינת

יכול להיות שיש לה התנהגות מצויינת אבל לחבר שלי לא הייתה אחד כזאת כנראה, כל פניה שלא נראת מהירה מדי ומתרסקים לו הטאסות במדרכות

פורסם

HANKOOK VENTUS מצוינים, לך על זה.

VIKING PRO-TECH II 93W גם טובים, בסביבות ה-660 ש''ח ליח'.

MAZDA 3 MPS חישוקים "18

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...