Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100% מבעלי רכבי אספנות יש רכב נוסף

100% מבעלי רכבי אספנות שאני מכיר נוסעים ברכבי האספנות בימי שישבת וחגים

100% מבעלי רכבי אספנות שאני מכיר משלמים פעמיים בשנה (חוץ מאישור הגאים\בלמים,אגרת טסט,בדיקת טסט ראשונה ושניה )גם 250-350 שח למאכר

ומתח ועצבים פעמיים בשנה

וכל זה בשביל תענוג של נהיגה של 10-20 שעות שנתיות

הצעה לשינוי חוק רצינית:

מי שירצה יוכל לבחור ב 2 אופציות-

1 המצב הקיים

2 לא לנהוג ברכב אספנות בימים א - ה (לא כולל ימי חול המועד) למעט 5 ימים לפני מועד הטסט שיתקיים פעם אחת בשנה

בתקווה שהמועדון ירים את הכפפה

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שהמועדון לא רוצה שיקרה,

אגב, לאלו שיש 5 רכבים ומעלה,

הם יעשו רונדו כל סופ"ש?

או יצאו לנסיעה מרגיעה אחרי יום עבודה?

----

פורסם

אתה בטוח שכל מה שציינת ממש 100% ?

אני לא משלם שקל למאכר, ועד היום עברתי 6 טסטים ללא כל בעייה.

לא מעט חברי מועדון וסתם בעלי רכב אספנות מישתמשים במכונית מעת לעת גם באמצע השבוע, ואין שום סיבה להגביל אותם לשימוש של כמה שעות בשבוע.

מגבלת השימוש בין 7 ל 9 בוקר מספקת בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בכל כמה זמן מתעורר מישהו שבוער לו משהו בתחתונים ומציע הצעה שמתאימה לו,

מבלי להבין את ה"מרחב" בו הוא חי ומבלי להבין את ההשלכות כתוצאה מרעיונותיו,

ממש בגלל זה אני שמח שיש תמיד מישהו שמאזין ושומר!

והיה רצוי שתישמע גם תגובתו הרשמית של המועדון בנושא חשוב זה - רן

* אני נוסע ברכב האספנות שלי כל יום, 25-30 ק"מ בממוצע, סופי השבוע מקדשים לטיולים והנאה ויש לי עוד שני רכבי אספנות בשיפוץ, ואני עובר כל טסט כי הרכב תקין ואין לי צורך לרמות, אז איפה זה שם אותי בסטטיסטיקה שלך?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יובל,

• אם הרכב שלך תקין אין סיבה שתצטרך בגללה לגשת 2-3 פעמים לטסט כדי לעבור וגם אין שום סיבה שבעולם שתצטרך מעכר
  • אישור מוסך צריך רק פעם בשנה
  • אם רכב האספנות שלך מתוחזק : הגה, בלמים, מתלים, צמיגים, אורות - גם אין לך סיבה להיות במתח ובעצבים
  • התשלום עבור אגרת הרישוי הוא סימלי

סע לשלום המפתחות בפנים :-)

פורסם

לא ברור למה אתה חותר. האם כלי הרכב יסעו רק בסופי שבוע, ועדין יעשו פעמים טסט בשנה??

אז מה עשינו??

ואם אתה מתכון שיפטרו אותנו מטסט אחד ...עדיין לא בטוח שזה "עסק טוב"

אני מסכים שפעמים טסט זה כאב ראש לא קטן. לא מסכים שצריך להשתמש במאעכר. אני חושב שדווקא רכב אספנות צריך להיות במצב של ניכנס לטסט ועובר ללא בעיה.

אריה

פורסם

לא מבין מה הסיפור.

פעמיים בשנה בודקים לך את הרכב בטיחותית.

אני גם מבצע טיפול על הדרך.

ובעניין הטסט. טוב זה לא דוגמא... אני עובד שם. אז אני מקפיד לבדוק יותר מפעמים בשנה (לפחות 6), ומתקן בלי לחשוב פעמים.

לא מתפשר על בטיחות!

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
100% מבעלי רכבי אספנות יש רכב נוסף נכון וזה מבטל את הרעיון שלך מידי :shock:

100% מבעלי רכבי אספנות שאני מכיר נוסעים ברכבי האספנות בימי שישבת וחגים + חגים וארועים בתחום

100% מבעלי רכבי אספנות שאני מכיר משלמים פעמיים בשנה (חוץ מאישור הגאים\בלמים,אגרת טסט,בדיקת טסט ראשונה ושניה )גם 250-350 שח למאכר אותו אחד שפונה למאכר אם רכב אספנות הוא לא אספן אלה פלנטרופ!!!

ומתח ועצבים פעמיים בשנה שום מתח ושום עצבים !!! אם רכב אספנות מוחזק כרכב אספנות תענוג ללכת לטסט ולראות את הבוחנים גם נהנים גם משתוממים וגם עוזרים!!!:-P

וכל זה בשביל תענוג של נהיגה של 10-20 שעות שנתיות ממש לא!!!

הצעה לשינוי חוק רצינית:

מי שירצה יוכל לבחור ב 2 אופציות-

1 המצב הקיים

2 לא לנהוג ברכב אספנות בימים א - ה (לא כולל ימי חול המועד) למעט 5 ימים לפני מועד הטסט שיתקיים פעם אחת בשנה

בתקווה שהמועדון ירים את הכפפה

יובל

שלום.

ומה נותנת ההצעה שלך כתבתה כול מיני דברים ואפילו לו הסברתה למה ומה הסיבה.

לדעתי רכב אספנות שזקוק לעזרת מכר כדאי שיעבור טסט שיורידו מהכביש לאלתד!!

רכב אספנות מטופל אין מצב שלא יעבור טסט בסבבה בלי טובות רמאויות ושחיטויות

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבחור רשם מה המטרה,

טסט פעם אחת בשנה במקום פעמיים.

ובעל הרכב יוכל לבחור מה מתאים לו.

עם זאת זה לא פרקטי בהליל, איף תתבצע ההפרדה בין הסטטוסים השונים?

לוחית שונה?

יכול להיות אבל לא אצלינו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

להערכתי, ב 20 השנים האחרונות עשיתי כ 200-150 טסטים' לא נכשלתי ביותר מאחד או שניים וטוב שנכשלתי בהם כי מצאו דברים שלא ידעתי עליהם.

במשך 40 שנות בעלות ברכב לא שילמתי שקל למעכאר .

צריך מעכאר בשביל קומיבנות. ומי שרוצה קומבינה יותר טוב שיכשל.

יכול להיות שהכותב פשוט לא מבין שרכב תקין עובר טסט בלי פרוטקציה. כן זה קרה לי לפני חודש שהייתי בטסט בעיר רחוקה ממקום מגורי וגם שם לא היו בעיות. כי לא היו.

אני נוסע בממוצע 5000 ק"מ בשנה ברכבי האספנות . אל תשנו דבר.

אספנות בטוחה היא אספנות נעימה.

שלמה דן גדרון

פורסם

אין צורך לשנות את המצב הקיים פרט לדבר אחד, טסט פעם בשנה.

האבסורד של פעמיים בשנה קיים רק בישראל. (בארה"ב, רכב אספנות עובר טסט פעם בשנתיים).

זו סתם בירוקרטיה שמעשירה את בעלי המכונים ועולה לנהגים מיליוני שעות עבודה בכל שנה, לשווא.

פורסם
אין צורך לשנות את המצב הקיים פרט לדבר אחד, טסט פעם בשנה.

האבסורד של פעמיים בשנה קיים רק בישראל. (בארה"ב, רכב אספנות עובר טסט פעם בשנתיים).

זו סתם בירוקרטיה שמעשירה את בעלי המכונים ועולה לנהגים מיליוני שעות עבודה בכל שנה, לשווא.

עוד מניפלאות התבונה של מערכת הרישוי/מיסוי בישראל.

ביטוח לנהג יחיד. יפה, אמור להוזיל את הביטוח. עד כאן הכל סבבה.

אם אני נהג יחיד, ויש ברשותי מספר רכבים, הרי אני לא יכול לנהוג בכולם באותה עת.

ההצעה הכי טובה היא ביטוח לנהג שיכול להיות מוגבל למספר רכבים אשר יהיו כתובים בפוליסה, כמובן שזה אמור להיות יותר זול מלעשות ביטוח לכל רכב.

כשבררתי בחברות ביטוח הם צחקו ואמרו לי "וממה אנחנו ניתפרנס"... אז חבר'ה, אני לא מודאג, אתם עושים יופי של עבודה, ואני בטוח שמנכ"ל כלל/פניקס/ביטוח ישיר וכו' לא נוסע במזדה 323 שנת 96. :lol:

*אגב, זו לא "המצאה" שלי, בהרבה מדינות זה עובד ככה, יש מספר רכבים, וביטוח אחד. לא הגיוני שאני אנהג בשני רכבים באותה עת.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

If it works, don't fix it.

הסדר (תקנה ?) רכב אספנות עובד נהדר, למה לשנות אותו?

ויתור על הטסט פעמיים בשנה בעייתי, מהטעם שרכב מיושן (19-29 שנים) נאלץ אף הוא לעבור טסט פעמיים בשנה, וזה יהיה אבסורדי למדי להקל על רכב בן 30 לעומת רכב חדש יותר. אפלייה מתקנת חדה מדי.

פורסם
יובל,

• אם הרכב שלך תקין אין סיבה שתצטרך בגללה לגשת 2-3 פעמים לטסט כדי לעבור וגם אין שום סיבה שבעולם שתצטרך מעכר
  • אישור מוסך צריך רק פעם בשנה
  • אם רכב האספנות שלך מתוחזק : הגה, בלמים, מתלים, צמיגים, אורות - גם אין לך סיבה להיות במתח ובעצבים
  • התשלום עבור אגרת הרישוי הוא סימלי

סע לשלום המפתחות בפנים :-)

חבר'ה, אתם חיים בבועה

הג'פ שלי במצב מכני מעולה ,אני מכונאי ויש לי ליפט

אבל כשאני מגיע לטסט "לבד" אז הטסטר מכשיל אותי על דברים הכי מטומטמים כמו:שפיל בכסא נהג,שפיל בדוושת בלם, לוחית רישוי (שבאמת נראת טוב) מחזירי אור,מגב יבש -שלא מזיז הרבה לגשם כשהוא גם חדש--------לטסט החוזר המאכר חוזר איתי(הוא רק עומד בצד) והכול עובר חלק בלי שתקנתי כלום.

אז לרכב שלכם אין בעיות "חמורות" כאלה והוא עובר חלק?

תגידו לי איפה אתם עושים טסט

תודה!

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

YYYUVAL B, תתקן את הבעיות וזה לא יעלה לך יותר מכמה מאות שקלים. או שפשוט תחליף מקום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...