Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמעתי שקיימות הגבלות על תנועת רכבים שמוגדרים כ"אספנות" בתנועה חופשית על הכביש, למשל איסור על נסיעה מ6 עד 9 בבוקר בכבישים מהירים.

זה נכון או סתם שמועות?

פורסם

מעבר לכך,

לא תמיד משתלם כלכלית לנסוע ברכב אספנות,

תוסיף לשיקול את אובדן הזמן[על תקיעות], כאב הראש[על מוסכים וחלפים] וכו',

רכב אספנות הוא לא כמו רכב יד 2

----

פורסם

כמו כן, אסור לעשות ברכב שימוש מסחרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מגבלת התנועה היא רק בימי א-ה שאינם ערבי חג / חג.

קבל תיקון:

הגבלת התנועה היא בימי א-ה שאינם חג.

בערב חג שחל בימי א-ה אסור לנסוע בין 7-9, שלא כמו בערב שבת שמותר.

בחג שחל באמצע השבוע - מותר.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

פשוט חוקים מטומטמים בלי שום היגיון ,כאילו מה כבר יקרה בין 7 ל9,

שלא יקרה בין 9:01 ל 6:59?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

החוק הזה דווקא דיי הגיוני.

זה לא הקטע של מה שיקרה אלא עניין שמשרד התחבורה רוצה שבעלי רכבי אספנות ישתמשו ברכביהם כתחביב ולא יסעו בהם יום יום. מי שרוצה להשתמש ברכב הישן שלו כרכב יום יומי מוזמן לא לרשום את רכבו כאספנות, לא להינות מההטבות של ביטוח מוזל ואגרה מוזלת ולהשתמש ברכב שלו כמה שהוא רוצה ובאיזה שעות שהוא רוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני תמיד חשבתי שהמגבלה הזו לא נבעה מהרצון להגביל את בעלי רכבי האספנות משום שהם משלמים עלות סמלית של הביטוח והטסט אלא משום שרכבי אספנות הם איטיים יותר וקשה להם יותר לנסוע בהתאם לתנאי הדרך ולכן עלולים להפריע לתנועה בשעות העומס ששיאם בימי חול הם בין 7:00 ל-9:00.

פורסם

גם וגם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני תמיד חשבתי שהמגבלה הזו לא נבעה מהרצון להגביל את בעלי רכבי האספנות משום שהם משלמים עלות סמלית של הביטוח והטסט אלא משום שרכבי אספנות הם איטיים יותר וקשה להם יותר לנסוע בהתאם לתנאי הדרך ולכן עלולים להפריע לתנועה בשעות העומס ששיאם בימי חול הם בין 7:00 ל-9:00.

רוב רכבי האספנות של היום (אוטוטו רכבים משנות השמונים יתחילו להכנס לסטטוס אספנות) יכולים לעמוד יפה מאוד בקצב התנועה בין עדר הפוקוסים והקורולות. ואני מדבר על רכבי אספנות ממוצעים (סובארו, אופל קדט, פורד אסקורט וכו') ולא מפלצות אמריקקיות/רכבי ספורט.

ד"א, אם כבר העלינו את הנושא אני רוצה לציין לרעה את נהג החיפושית מספר רישוי 358714 (כמובן עם לוחית אספנות) שנסע היום בגהה לגיוון צפון בשעה 7:30 לערך. ראיתי גם מושב לילד בתוך האוטו אז סימן שזה האוטו המשפחתי של הבחור. זה רק קצה הקרחון של אנשים זבלים שיש בארץ שכל טיפה של חסד ממשרד התחבורה חייבים לנצל בצורה רעה. ולכל המתחסדים, לא כל החיפושיות היום רשומות כאספנות (וגם יש חיפושיות עד שנת 83) אז הבחור יכל יפה מאוד למכור את הרכב ולקנות חיפושית לא אספנות (אם הוא באמת כ"כ אוהב את הדגם).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גנאדי

אולי הרכבים שלך איטיים, שלי מישתלבים בתנועה כמו כל רכב חדיש :-).

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
רוב רכבי האספנות של היום (אוטוטו רכבים משנות השמונים יתחילו להכנס לסטטוס אספנות) יכולים לעמוד יפה מאוד בקצב התנועה בין עדר הפוקוסים והקורולות. ואני מדבר על רכבי אספנות ממוצעים (סובארו, אופל קדט, פורד אסקורט וכו') ולא מפלצות אמריקקיות/רכבי ספורט.

בקצב התנועה של היום בין 07:00 - 09:00 גם סוס ועגלה יוכלו לעמוד... כי הם עומדים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...