Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהמחירים שמוסך מורשה מופקעים מאוד, 1500 - 1300 ש"ח כולל מע"מ על טיפול 120,000, החלקים עולים בסביבות ה720, ואין סיבה לשלם כ"כ הרבה על עבודה ובייחוד כל דבר קטן נוסף שאני מבקש מכניסים בתשלום, וזה חבל.

אני עדיין מתכוון לרכוש את החלקים מהונדה אבל את העבודה אעשה במוסך שמתמחה בהונדות, יש למישהו המלצה על מוסך כזה באיזור ראשון לציון?

תודה מראש.

פורסם

בכל מקרה לא מומלץ לרכוש חלקים עצמאית ושמוסכים יבצעו את העבודה וזאת בגלל:

א. רובם ממילא לא יסכימו לכך כי חלק מהרווח שלהם טמון בהנחה שהם מקבלים, כמוסך, ממחיר החלק וזה לא על חשבונך כי אתה משלם את מחיר המחירון של החלק ממילא (לא מביאים בשר שקנית באטליז למסעדה ומשלמים רק כדי שיעשו ממנו סטייק).

ב. אם בחלק חילוף,שאתה הבאת עצמאי, יהיה פגם בזמן האחריות עליו, אז תאלץ לשלם שנית למוסך עבור העבודה להחלפתו כי לא הוא סיפק החלק. לעומת זאת כשהמוסך מספק את החלק אז במקרה של פגם כזה המוסך נושא עליו את כל העלות שכוללת גם את העבודה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בכל מקרה לא מומלץ לרכוש חלקים עצמאית ושמוסכים יבצעו את העבודה וזאת בגלל:

א. רובם ממילא לא יסכימו לכך כי חלק מהרווח שלהם טמון בהנחה שהם מקבלים, כמוסך, ממחיר החלק וזה לא על חשבונך כי אתה משלם את מחיר המחירון של החלק ממילא (לא מביאים בשר שקנית באטליז למסעדה ומשלמים רק כדי שיעשו ממנו סטייק).

ב. אם בחלק חילוף,שאתה הבאת עצמאי, יהיה פגם בזמן האחריות עליו, אז תאלץ לשלם שנית למוסך עבור העבודה להחלפתו כי לא הוא סיפק החלק. לעומת זאת כשהמוסך מספק את החלק אז במקרה של פגם כזה המוסך נושא עליו את כל העלות שכוללת גם את העבודה.

בברכה - רפי לין :-)

אתה צודק ב100%, התכוונתי שאקנה את החלקים במידה והמוסך לא מחזיק חלקים מקוריים.

תודה רבה שוב רפי, אתה עושה עבודת קודש.

פורסם

אור, אין צורך בציטוט הודעה שאתה עונה לה ברציפות. (שתגובתך עוקבת לה).

מצטרף להמלצתו ודעתו של רפי לין.

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ממליץ לך על מוסך שנמצא קצת אחרי עפולה (שכחתי את שמו :( !! ) והוא מנוהל במעין "מרתף" פרטי של דרוזי (בחור מדהים), המוסך הוא מורשה וולוו הונדה, יצא לי להחליף אצלו טורבו ועוד כמה, בנאדם באמת זהב ועל העבודה אין מה לדבר, פשוט תענוג להיות שם. לא יודע איפה אתה גר והאם זה רחוק לך אבל בכל מקרה בקשר לטיפולים גדולים (מנוע, גיר) אני ממליץ מאוד על המוסך.

• תוכן חדש...