Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באס שנת 77.

רשיונות מופקדים משנת 2005.

לפי הבנתי מהמסמכים ההפקדה התבצעה 5 ימים לפני סיום הרשיון (זה היה מזמן ואני זקנה אז לא ממש זוכרת...).

אני מעוניינת לבצע העברת בעלות והנחת היסוד שלי היא שאין לרכב טסט ולכן על מנת לבצע את ההעברה אני צריכה:

1. להוציא את הרשיונות מהפקדה

2. להפוך אותו לאספנות

3. לבצע את העברת הבעלות

התקשרתי למשרד הרישוי ושם אמרו לי שהם "חושבים" שאני צודקת אבל הם לא בטוחים ולכן אני צריכה לפנות למשרד הרישוי עצמו ובמעמד מול הפקיד לקבל את כל התשובות (נראה לי מעט לא מקצועי שבטלפון אין תשובות חד משמעיות, אבל אני לא מופתעת).

האם מישהו ביצע העברת בעלות במצב דומה ויכול לומר לי איך זה עובד והאם זה אפשרי?

המטרה היא להעביר בעלות בלי הצורך לבצע טסט ולעשות את הכל באותו מעמד (לא לגשת למשרד הרישוי פעמיים).

תודה!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
האם אפשר להוציא מהפקדה , ואז לעשות טסט (זאת שאלה תאורטית) ?

במקרה ומדובר ברכב מיושן ולא אספנות אז יש צורך לעבור גם בדיקת מעבדה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כבר אין מודעת מכירה בפורום חיפושיות וגם המודעה שפרסמתי כאן כבר אינה רלוונטית.

לגבי המחיר ה"נורמלי", לא מדובר בבאס משופץ אך כן ברכב במצב פח טוב ולכן המחיר בהתאם.

חלום ילדות שכנראה ישאר בגדר חלום...

לעומת זאת, הוגשם חלום של בחורה אחרת שכל חייה סביב החיפושיות. תענוג! :-D

פורסם

עידכון!

הגענו למשרד הרישוי בחולון (שרק שם אפשר להפוך את הרכב לאספנות למיטב הבנתי).

הגשתי את הטופס הכתום וקיבלתי רישיון אספנות כבקשתי.

לאחר מכן ביקשתי מהפקידה לבצע העברת בעלות אך היא טענה ש"כאן לא מבצעים העברת בעלות אלא רק בדואר". בנוסף היא טענה שעל מנת לבצע העברת בעלות עלי לגשת לדואר, לשלם את אגרת הרישוי ורק לאחר שהאגרה נקלטת במחשב של משרד הרישוי (עניין של כמה ימים לפחות) ניתן יהיה לבצע את העברת הבעלות בדואר.

אז בראש מושפל ועיניים דומעות ניגשנו לדואר ושם פקידה מקסימה בשם ברכה (תרתי משמע) אמרה לנו שאין שום בעיה להעביר בעלות ושאין צורך לשלם את אגרת הרישוי!

הבעלות הועברה והסיפור הסתיים בשלום.

לסיכום, הפרוצדורה היא:

1. הוצאת הרשיון כאספנות ללא תשלום

2. העברת בעלות בדואר

ושלא יגידו לכם אחרת!

פורסם

נכון, הפקידה במשרד הרישוי התבלבלה.

רכב מיושן- חייב בתשלום אגרה על מנת להעביר בעלות.

רכב אספנות- ניתן להעביר בעלות גם ללא תשלום האגרה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...