Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב ידני, 195000 ק"מ.

היום אחרי ששמתי לב שצליל המנוע התחיל להרעיש בצורה מאד חזקה, בדקתי שמן וגיליתי שהמפלס מתחת לקו התחתון , מילאתי בערך ליטר או שניים כדי להחזיר אותו למעלה, אך הרעש נמשך, וגם יש לי תחושה שהוא מתחמם בצורה חריגה. המנוע התחיל להרעיש כבר מאתמול , והיום הוא הגיע למצב שהוא מרעיש כמו טרקטור, זה קורה גם בסרק אבל הרעש מאד משמעותי בלחיצות על הגז. יש הרגשה של החלשות בכח של המנוע. אין תקתוקים או נקישות.

לא ראיתי סימן לנזילה מיוחדת של שמן, ויש לציין שלא הייתי צריך למלא שום שמן בחצי שנה האחרונה, ואני בודק את המפלסים כל חודש.

נוזל קירור יש.

מחר אני לוקח אותו למוסך, עד אז, מישהו יכול לתת לי כיוון של מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יש מרעיש, למשל חור באגזוז, סחיבת אוויר מהותית, ועוד, לבין, דפיקות. אתה מציין שאין תקתוקים, מאידך, שנשמע כמו טרקטור.

אם היית מעלה את הרעש בסרטון ל"יו טיוב" היה קל יותר..

בכל אופן, התיאור שלך, מוביל מחד למסקנה של דפיקות מהמנוע, ואולם, מאידך, לאפשרות פחות סבירה, אך אחרת, פחות חמורה.

לא יהיה מנוס מאבחון קל, של איש מקצוע, שיודע להבין ובשניות, מה מהות הרעש.

כאיש מקצוע אני חייב לרשום שאסור לנסוע עם הרכב. מאידך, אם הבעיה פנימית במנוע והוא כבר ירוד בביצועים ודופק , אם בכלל, כמה זה כבר יזיק? מנוע בדכ מחליפים לאחד מפירוקים.

בכל זאת, רצוי בגרירה..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

,תודה לכולם על העזרה, אני אעדכן אתכם בתוצאות, אני לא חושב שזה חור באגזוז, כי אני שומע את הרעש ממש מהמנוע עצמו.

פורסם

כמו שהבטחתי, הנה הסיכום.

הגורם לרעש היה סך הכל קונוס אגזוז.

אז הסיפור הזה הסתיים למזלי בזול.

אבל מסתבר שבמוסך גילו גם בעיות במקומות אחרים: משולשים קדמיים, צינורות בלם קדמיים , וכריות לבולם כך שבסוף יצאתי ביוקר.

הנה פירוט העלויות לעזרת מי שמעוניין להשוות מחירים.

עבודות:

פירוק והרכבת סעפת + סידור תבריג + החלפת קונוס 250 ש"ח

החלפת משולש קדמי 150 ש"ח X 2

החלפת צינורות בלם קדמי 120 ש"ח

החלפת כריות לבולם קדמי 180 ש"ח

חלקים:

קונוס אגזוז 58 ש"ח

משולש קדמי 180 ש"ח X2

צינורות בלם קדמי 68 ש"ח X2

כריות בולם 110 ש"ח X2

נוזל בלם 29 ש"ח.

סך הכל יצא לי 1900 שקל.

לא הייתי מרוצה מכמה דברים במוסך:

1. בהתחלה כשביקשתי הערכת מחיר לגבי האגזוז הוא אמר שהוא לא יודע, ולא נתן אותה.

2. ביקשתי מהם מראש שיתקשרו אליי לפני התיקון ויעדכנו אותי, הם עשו זאת רק לאחר התיקון ועדכנו אותי רק לגבי הליקויים החדשים שהם מצאו ושוב נתנו רק את המחירים של החלקים שאני צריך להחליף ללא מחיר העבודה.

3. הם לא חזרו אליי והודיעו לי שהאוטו מוכן, וגיליתי זאת אחרי שאני התקשרתי אליהם.

4. לפני התיקון איזון הגלגלים היה מושלם, יכולתי לנסוע בלי ידיים, אחריו ההגה קל יותר לסיבוב לצד שמאל, מושך קצת ימינה ויש קצת חופש בהגה במהירות נמוכה, אני אתן לזה קצת זמן שאני אתרגל להבדלים ואני גם מקווה שזה יסתדר מעצמו.

פורסם

שלום.

זה לא "יסתדר" מעצמו יש לבצע כיון פרונט לאחר תיקון כזה.

המחירים סבירים לחלוטין אבל הדרך שפעל המוסך לה הוגנת מטעמי נימוס.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...