Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל זה קורה ברכבים ישנים,שהשפריצרים ניסתמים,בדרך כלל ניקוי עם חוט ברזל דק משחרר,אבל אם זה לא?אז מה עושים?

קראתי פעם שחומץ ממיס את האבנית בקומקומים,זה יכול לעזור במקרה של שפריצר סתום? או שהחומץ עלול לפגוע בצבע הרכב?

אם יש למישהו שיטה טובה יותר,אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

פעם שיחררו לי באמצעות לחץ אוויר [הכלי שמשמש כל מוסך ויש לו ראשים מתחלפים, לפתיחת ברגים וכד'. שכחתי את השם המקצועי שלו]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תנסה ללחוץ על הצינורית (כמה שיותר קרוב לשפריצר עצמו) תוך כדי שמישהו אחר מחזיק את המתג של המים לחוץ, למשך כמה שניות, ואז תשחרר, עובד בד"כ אם הסתימה לא רצינית.

אם לא עבד פרק את השפריצר ושים אותו לשעה בקערה עם חומץ (או חומר ניקוי מרוכז). בכל אופן אל תשים חומרים (כאלה או אחרים מלבד נוזל שמשות) במיכל המים.

בהצלחה

פורסם

שים אסלונית בכלי קטן ובזהירות עם מחט כל פעם תשים אותה באסלונית קצת ואז בתוך השפריצר וככה האבנית תתפורר, אחרי זה תפעיל את השפריצר שינקו את החומר וזהו כמו חדש, ככה אני עשיתי

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

בדוק אם ניתן לפרק את המתזים מהרכב, בד"כ ניתן.

במידה וכן, שים אותם בלילה בתוך כלי עם מים ומעט חומצת לימון - זה אמור לטפל באבנית.

סתימות בצנרת ניתן לשחרר במצעות לחץ אוויר, אבל פשוט יותר להחליף לצינור בעל קוטר זהה.

אפשר גם להשתמש בצינורות ניילון שבאים בכל מיני צבעים מגניבים, ולשפר בכך את מראה הרכב.

בהצלחה.

פורסם

איפה אפשר לקנות את הצינורות בצבעים שונים?

בנוכע לשפריצרים אתה יכול לקנות חדשים בעלות של 40ש"ח

בכל חנות חלקי חילוף

מקווה שזה הבעיה ולא המנוע שלהם כמו אצלי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הפיזו הישנה שלי (שנת 91 דגם 309) שנסתנו הצינורותת.

לקחתי חומר מסיר אבנית (של קומקום.) שפכתי לכלי מילוי מים (כאשר היה ריק כמובן)

ניתקתי את הצינורות מהמתזים. והפעלתי את המשאבה עד שהחומר התחיל לצאת.

נתתי לו 5 דקות. ואז מילאתי מים חמים. והפעלתי את המשאבה כ 2 מיכלים עם מים חמים לשטוף את החומר החוצה.

הזבל שיצא מדהים.

לגבי השפריצרים. פרקתי החוצה. כלי קטן ומסיר אבנית. וכ 10 דקות והם חדשים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...