Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי דור שני 97

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה 106 ראלי דור 2 שנת 97 135 אלף קילומטר.

הרכב יד 5 למי שזה משנה.

הרכב מטופל כבר שנתיים במוסך מורשה בלבד! יש קבלות על כל דבר שנעשה באוטו.

דברים שנעשו במהלך השנתיים שהרכב אצלי :

הורדת ראש ושיפוץ מנוע מלא כולל טיימינג ומשאבת מים (120 אלף קילומטר), כמו כן הוחלפו כל האטמים

טרמוסטט חדש, ניהול מאווררים חדש בקיצור הכל! למי שתוהה לא הלך הראש ולא כלום ביום שקניתי את הרכב

הלכתי ועשיתי את הטיפול הזה. כמו כן ישנו מדחס מזגן חדש לגמרי, אלטרנטור חדש, צמיגים מאמצע 07 עם המון בשר.

כל הצנרת פליטה ירדה, במקומה הורכבה צנרת מקורית של 106 ראלי, כולל ממיר קטליטי חדש ואגזוז - הרכב עובר טסט בלי למצמץ.

כמו כן יש על הרכב ברקסים של 306S16 + משאבה מרכזית של S16 (לא קומבינה מגעילה של ברלינגו שלא מתאימה) כשהרכבתי את המערכת בלימה

הרכבתי גם רפידות של OMP ספורטיביות, ועל הדרך הוחלפו גם הרפידות המקוריות בדיסקים מאחורה.

ישנו מצבר חדש לחלוטין עדיין באחריות. וישנו גם כן קוויקשיפט של גריפין

הוחלפו משולשים לחדשים לחלוטין ומוטות קישור גם כן.

ישנה מערכת תאורה שמורכבת מפנסי אנג'ל אייז - מפיטסטופ (1800 ש"ח).

ופנסי קסנון HID שעלותם כמו כן 1800 ש"ח מפיטסטופ, בקיצור קיט מאוד מאוד איכותי!

כל הרכב מאובטח על ידי מערכת של רב בריח - החדשה עם שני השלטים. תוספות למערכת האזעקה : צופר עם סוללת גיבוי

גלאי נפח נוסף לגלאי שטח, ואיך לא צופר פנימי 130 דציבל, אתם לא רוצים לדעת איך זה נשמע.

לרכב יש טסט מלפני שבועיים שאני עשיתי - חסכתי לקונה המאושר 1000 ש"ח.

יש קבלות על כל דבר שנעשה הכל כולל הכל ממוסך מורשה פיז'ו!

מכיוון שאני הגון, יש לציין שהרכב דורש פחחות וצבע כללית, והייתה בעבר לפני שקניתי את הרכב פגיעה מקדימה שבעקבותה

הוחלף גשר קדמי (מורכב בברגים), רדיאטור ומאווררים חדשים. נצבעה כנף + מכסה מנוע. פגיעת שלדה אין ממה שידוע לי

אולי קצה שלדה, אבל ממה שבדקתי במספר מוסכים שונים, כולם הביעו את אותה הדעה שהרכב איננו בעל פגיעת שלדה כלשהיא!

ALL IN ALL

הרכב עובד בצורה מכנית סופר אמינה! - פשוט לתדלק ולסוע לפחות שנה וחצי אם לא יותר. אין פשוט אין ראלי במצב הזה מכנית כיום למכירה.

עכשיו להיות פייר, אני לוקח את כל הדברים בשכלול, אני מודע למחירון העלוב ולמצב השוק ואיך הוא כלפי האקזמפלר שלי.

ברכב הושקעו כ20 אלף שקלים (כולל את כל מערכות המיגון, התאורה ובעיקר על המכניות כי אני פשוט פדנט בצורה הזויה בחלק הזה).

הרכב מוחלף כי הגיע לידיי הזדמנות מדהימה לרכוש את רכב חלומותיי, אחרת לא הייתי מהסס אף לרגע גם אם היו לי מציעים הרבה מעל.

המחיר הוא 33,000 ש"ח.

אז אם הגעתם עד לפה, ואתם רציניים הטלפון שלי הוא 0522421688 אבי.

n810998657_881844_9943.jpg

n810998657_222920_3202.jpg

פורסם

יש אפשרות כרגע לקנות את הרכב בלי המערכת והקסנון ב30K

הרכב חייב להמכר בימים הקרובים ככה שזה הגמישות המקסימלית שאני יכול לעשות בשבילכם, אני גם ככה מוכר בלב שבור.

אבי.

• תוכן חדש...