Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לחמותי טויוטה קורולה ראנקס 2003 יד ראשונה שרק לאחרונה הגיע בשעה טובה ל47K ק"מ.

לאחרונה נדלקה נורית בלוח השעונים ולאחר שנגשה למוסך המרכזי של טויוטה בחיפה- שם היא מטפלת כל הזמן (מסתבר) התברר לאחר חיבור למחשב כי ישנן שתי תקלות:

קוד תקלה CO505- חיישן מצערת, המחיר המבוקש לפתרון התקלה לאחר עבודה ומע"מ- 2120 ש"ח

קוד תקלה CO420- מחשב ממיר קטליתי מכוייל, המחיר המבוקש 1950 ש"ח לאחר מע"מ ועבודה.

אז מה היה לנו פה? רכב מטופל כהלכה שלא חסכו עליו שקל, אומנם לא נסע המון (המוסכניק אמר לה כי התקלות נגרמות עקב נסועה נמוכה) אבל נסע על בסיס יומי מהבית לעבודה. חיישן מצערת ובעיה בממיר הקטליתי ו 4070 ש"ח מבוקשים. מה לקח הילד שום דבר- נעשה לך את זה 4000 ש"ח.

בקיצר, לי אישית נראה קצת יותר מדי. אז אם משהו מכיר מוסך שמבין בטויוטה ויש לו המלצה לתת לי באיזור חיפה אני יותר מאודה לו.

דרך אגב- הרכב לפני מכירה וחמותי לא מעוניינת למכור אותו עם תקלה אבל אני לא חושב כי יש לפרנס עקב כך את המוסך המרכזי.

תודה מראש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קוד תקלה CO420- מחשב ממיר קטליתי מכוייל, המחיר המבוקש 1950 ש"ח לאחר מע"מ ועבודה.

נטחן עד דק. ערוך חיפוש בפורום. לזכרוני, לא היה להם עד כה פתרון בדמות 1950 שח. (אלא פי כמה).

לגבי התקלה השנייה, האם מישהו לא מוסמך ניסה לנגוע ביחידה הזו, או האם היה איזה אירוע שאינו שימוש יומ יומי לאחרונה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני אערוך חיפוש בקשר לראשון, הם בילבלו משהו על כך שהיתה איזו שהיא אחריות בקשר לכך אך היא פגה לפני חודש.

ברכב נוגעים רק בטיפולים והא בשמוש יום יומי מועט.

מה בקשר להמלצה על מוסך לא מורשה ואמין?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...