Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לאחרונה החלה לי בעיה בסקודה בנושא של חום מנוע .

ברשותי פאביה 2003 68 כ"ס ושעון חום המנוע לא מגיע לטמ"פ עבודה כלומר מחוג באמצע הסקאלה גם לאחר זמן רב יותר משעה לצורך העיניין .

מה יכולה להיות הבעיה ,ראוי לציין שהרכב מטופל ושמור ללא ק"מ רב ,נראה לי שחום מנוע בעיקר עכשיו שמתחיל להיות קר עשוי להיות לא בריא למנוע .

האם הסיבה יכולה להיות יוניט חום+טרמוסטט או אחד משניהם?

אשמח לקבל ייעוץ

תודה על העזרה.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כמו שאמרו, כנראה שהטרמוסטט שלך במצב פתוח.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

כדאי להתחבר לרכב עם סורק תקלות. יש בו אפשרות לקבל קריאה מחיישנים ולהסתכל מה חום של נוזל קירור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ערב טוב לכולם

לאחרונה החלה לי בעיה בסקודה בנושא של חום מנוע .

ברשותי פאביה 2003 68 כ"ס ושעון חום המנוע לא מגיע לטמ"פ עבודה כלומר מחוג באמצע הסקאלה גם לאחר זמן רב יותר משעה לצורך העיניין .

מה יכולה להיות הבעיה ,ראוי לציין שהרכב מטופל ושמור ללא ק"מ רב ,נראה לי שחום מנוע בעיקר עכשיו שמתחיל להיות קר עשוי להיות לא בריא למנוע .

האם הסיבה יכולה להיות יוניט חום+טרמוסטט או אחד משניהם?

אשמח לקבל ייעוץ

תודה על העזרה.

אמצע הסקלה ברוב רכבי VAG הינה 90 מעלות צלזיוס שנחשבת לטמפ' עבודה תקינה.

מהי הטמפ' במעלות צלזיוס אצלך ברכב אמצע הסקלה זה לא אומר לי כלום.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה מד החום נמצא על רבע הסקאלה ברוב המקרים לעיתים הוא מגיע לאמצע בזמן קצר מאוד ולאחר מכן שוב יורד לרבע ויותר סקאלה בקיצור טמ"פ עבודה לא תקינה.

לדעתך הטרמוסטט אשם? יוניט חום? .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

גם לי נראה שאין תרמוסטט.

פתיחת בנד אחת בפלנש והסתכלות לתוכו תוכל לתת לך את המידע.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...