Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד יש לי כמה שאלות אז מי שיכול לעזור ולענות לי אני יודה לו מאוד.

א) כמה ק"מ לשנה צריך ליסוע רכב כדי להשאר שמור? אני מדבר על טווח שפחות ממנו זה לא טוב לאוטו ויותר ממנו זה לא טוב לאוטו.

ב) יש לי רכב שאני רוצה למכור ויש בו כמה מכות קטנות שמכערות אותו, האם כשאני מוכר אותו אני צריך להוריד מהמחירון את עלות התיקון של אותם מכות או שאני מוריד מחיר מסוים כמו שנראה לי?

ג) האם תא כפפות של קאיה דורש תיקון במוסך הרשמי שלהם או שאפשר לתקנו גם במקום אחר שיוזיל לי את העלות?

ד) עד כמה זה מזיק לרכב כשדוחים לו את טיפול ה- 10,000?

ה) האם כל החלונות חשמל של מכוניות כגון קיה פרייד 2000 מתקלקלים בתדירות די גבוהה (דהיינו פעם בשנה שנתיים) או שזה תלוי באיכות המנוע של החלון? ובכלל האם לא עדיף לעבור לחלונות ידניים?

תודה רבה על שהשקעתם מזמנכם לעזור ליהודי פשוט, אוהב אותכם :-).

פורסם
בס"ד יש לי כמה שאלות אז מי שיכול לעזור ולענות לי אני יודה לו מאוד.

א) כמה ק"מ לשנה צריך ליסוע רכב כדי להשאר שמור? אני מדבר על טווח שפחות ממנו זה לא טוב לאוטו ויותר ממנו זה לא טוב לאוטו. מסובך. תלוי באופי הקילומטרים, אבל את זה אף אחד לא יכול לספר לך (הרכב שלי, כבר עם 215 אלף ק"מ (ואני כבר לא שמור מאוד, כי הוא עשה את הקילומטרים מחוץ לעיר). בעיקרון, הממוצע בישראל הוא כ-12 אלף ק"מ בשנה. רוצה למכור אותו)

ב) יש לי רכב שאני רוצה למכור ויש בו כמה מכות קטנות שמכערות אותו, האם כשאני מוכר אותו אני צריך להוריד מהמחירון את עלות התיקון של אותם מכות או שאני מוריד מחיר מסוים כמו שנראה לי? כמה שאתה והקונה תגיעו להסכמה. אם תתקן - יעלה לך יותר.

ג) האם תא כפפות של קאיה דורש תיקון במוסך הרשמי שלהם או שאפשר לתקנו גם במקום אחר שיוזיל לי את העלות? חפש בפירוקייה רכב כזה וקנה משומש.

ד) עד כמה זה מזיק לרכב כשדוחים לו את טיפול ה- 10,000? דוחים בכמה? רצוי לא לדחות, אפשר למשוך עוד הרבה, אבל אתה לא יודע מה מצב מע' הבטיחות. למנוע לא יקרה כלום אם תסחב את השמן גם עוד 10K, אבל כללית לא מומלץ (אבל אם תמכור זה לא משנה).

ה) האם כל החלונות חשמל של מכוניות כגון קיה פרייד 2000 מתקלקלים בתדירות די גבוהה (דהיינו פעם בשנה שנתיים) או שזה תלוי באיכות המנוע של החלון? ובכלל האם לא עדיף לעבור לחלונות ידניים? לא מכיר תקלה סדרתית כזו, אבל מעולם לא התעניינתי יתר מדי ב"פרייד".

תודה רבה על שהשקעתם מזמנכם לעזור ליהודי פשוט, אוהב אותכם :-).

כל ישראל ערבים זה לזה, לא כולל מע"מ.

פורסם
בעיקרון, הממוצע בישראל הוא כ-12 אלף ק"מ בשנה.

איך הגעת לזה !? יעני 1000 ק"מ בחודש, 250 ק"מ בשבוע, בערך 35 ק"מ ביום ?! לא כזה הגיוני וריאלי...

הממוצע הוא לא 15-20 אלף ?

• תוכן חדש...