Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שואל בשביל חבר.

יש לו מאזדה לאנטיס 1998 מנוע 1.8 קוד מנוע BP גיר ידני.

הבעיה ברכבו הייתה שהוא עוצר אז הטורים לא יציבים ולפעמים המנוע מתכבה, הוא ניתק את המינוס מהמצבר כדי לנסות לאפס את המחשב.

לאחר שחיבר את המינוס, המנוע הניע הכל כרגיל ונתן למנוע לעבוד בסרק 5 דקות, אחרי 5 דקות בפתאומיות המנוע התכבה.

מאז שהמנוע התכבה הוא לא מניע יותר, ז"א יש סטרטר והמנוע מנסה להתניע ז"א יש הצתה רגעית והמנוע מיד מתכבה, גם הנעה עם גז לא עוזרת כלל.

מה יכולה להיות הבעיה?

חשבתי שהבעיה אולי הקודן אז הוא הזמין את "שגריר" ואמרו לו שהקודן לא עושה בעיות בדקו וראו שהמשאבת דלק נכנסת לפעולה..

מה לדעתכם הבעיה?

תודה

פורסם

עדכון:

שגריר לא בדקו כלום פשוט סרבו לבדוק את הרכב כי הרכב היה בתוך מוסך.

הבעיה נפתרה, והיא הייתה בקודן, לאחר ניתק המצבר לקודן יש השהייה של 20דקות ולאחר מכן הקודן יאפשר התנעה.

תודה בכל זאת.

פורסם

יקיר , אני קולט את הראש שלך. אתה שואל שאלות כאשר אתה כבר יודע את הפתרון אבל אתה בודק את הידע ואת האינטואיצייה של חברי הפורום, הלא כן? ( הכל ברוח טובה ).

פורסם

וואלה, ממש מעניין.

הקודן אצלי מניע מיידית, לאחר חיבור המצבר.

מה שכן, כאשר מנתקים פלאג של חיישן זרימת אוויר, המנוע מניע רגעית ונכבה

פורסם
יקיר , אני קולט את הראש שלך. אתה שואל שאלות כאשר אתה כבר יודע את הפתרון אבל אתה בודק את הידע ואת האינטואיצייה של חברי הפורום, הלא כן? ( הכל ברוח טובה ).

**חח(?) ** ממש לא.

רק עדכנתי מה הייתה הבעיה בסופו של דבר.

• תוכן חדש...