Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי ערכת שלט נוחות מאנגליה, הכוללת מוח ושני שלטים. מצורפת הסכמה החשמלית של המוח:

קיימים 12 חוטים היוצאים מהמוח. מנוע הנעילה המאסטר נמצא אצלי בצד שמאל (צד הנהג) והוא בעל 5 חוטים בצבעים הבאים:

http://img.auctiva.com/imgdata/3/8/4/0/6/4/webimg/178162529_o.jpg

שחור, לבן,חום,כחול,ירוק. התמונה הנ"ל היא בדיוק כמו המנוע אצלי ברכב.

את הנעילה המרכזית והמנועים החלפתי בעצמי לפני כמה חודשים, ומשום מה שכחתי מה תפקיד כל חוט. אם זכרוני אינו מטעה אותי הכחול והירוק הם אחד מעלה והשני מוריד. השחור הוא אדמה, והלבן והחום הם + מתחלף או מינוס מתחלף, או משהו כזה.

אני די אובד עצות ולא יודע איך לחבר את המוח למנוע הנעילה המאסטר. מכיוון שע"פ הסכמה באנגלית יש לי 6 חוטים שהולכים למנוע המאסטר (מסומנים ב Central control lock assorted wires) איזה מהם לחבר ולאיזה צבעים אני מחבר אותם? כלומר איזה צבעים במוח אני מחבר לאיזה צבעים במנוע עצמו?

עוד לגבי הסכמה של המוח: החוט האדום והשחור מובנים, אחד אדמה שני + קבוע. אבל מה לעזעזל זה החוט האדום\שחור והורוד? מה זה NEGATIVE TRIGGER ו POSITIVE TRIGGER?

לגבי החוטים החומים שאמורים ללכת לווינקר, שני החוטים הם חוטים עם פיוזים עליהם (כלומר שניהם כבלי +), את שניהם אני מחבר לאחד הוינקרים בחיבור + וחיבור -, או שאני צריך לחבר אותם לממסר איתות? או אולי למקום אחר?

אני יודע שמהשאלות שלי נשמע שאני לא מבין כלום, וזה אכן ככה. LOL. אבל אני רוצה לנסות להתקין לבד, את הנעילה המרכזית הצלחתי להרכיב, ומשום מה זה היה לי דיי קל, אבל כאן אני משום מה מסתבך.

אגב, הרכב הוא פיאט אונו 70 דור ראשון שנת 90.

תודה רבה לעונים.

IMG_0063.jpg

ROOONEEYY

פורסם

מקווה שהתמונה תעזור.

פיקוד נעילה כוונתי- לבן ללבן במאסטר שלך לבן שחור לחום במאסטר שלך.

איתותים אחד ל+ איתות ימין והשני ל+ איתות שמאל. בשום אופן אל תתעסק עם הממסר. תתחבר לקו של מאותתי הכנפיים.

אם לא עובד תחזור-כנראה שאתה צריך פוזיטיב טריגר, אכוון אותך בהתאם לעדכונך.

IMG_0063 copy.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וואלק אתה :

25c.jpg

תודה רבה רבה!!! החיבור הצליח. אני משום מה חיברתי את הלבן ואת הלבן שחור לירוק ולכחול במנוע שלי, כי חשבתי שאלו חוטי הפיקוד, אבל אתה צדקת. שוב תודה. :-P

ROOONEEYY

פורסם

פליקס-שמח שעזרתי.

שמר- איני יודע עם מותר לפרסם פה בפורום אבל קבל קישור.

סט קומפלט של שלטי נוחות ונעילה:

http://www.automeital.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=69&category_id=51&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הסט כולל משלוחה עלה 170 ש"ח. סט נעילה הכולל 4 מנועים ו2 שלטים ומוח, עולה בערך 130 ש"ח. סט שלטי נוחות עולה יותר, וגם בארץ משום מה הוא עולה יותר :\. חוסר הגיון משווע, מכיוון שסט הנעילה המרכזית כולל בתוכו את הקיט של השלט, ולמרות זאת הקיט שלט עולה יותר.

ROOONEEYY

פורסם

שאלה נוספת: התקנתי והכל טוב ויפה. אבל יש בעיה:

הטווח של השלט רחוק פשוט לא נורמלי. ניסתי להפעיל אותו מקומה 8 כשאני נמצא בתוך מספר חדרים ואין קשר עין עם הרכב, ועדיין הוא עובד. :shock: מה עושים כדי להקטין את טווח הפעולה של השלט? האם לעטוף את האנטנה באיזשהו חומר חוסם RF (למשל ספוג שבולע RF, או אולי ניר אלומיניום)?

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם
הסט כולל משלוחה עלה 170 ש"ח. סט נעילה הכולל 4 מנועים ו2 שלטים ומוח, עולה בערך 130 ש"ח. סט שלטי נוחות עולה יותר, וגם בארץ משום מה הוא עולה יותר :\. חוסר הגיון משווע, מכיוון שסט הנעילה המרכזית כולל בתוכו את הקיט של השלט, ולמרות זאת הקיט שלט עולה יותר.

לי עלתה ערכה כזאת 200 ש"ח כאן בראשל"צ

• תוכן חדש...