Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

יש לי ספק אם ללכת לעשות טיפול 15 אלף בצמפיון מכיוון שהרכב שנותן נמוך (יחסית, זה שנתון 2001)

והאם שאין צמפיון בצפון האם מישהו ממליץ ללכת לכל מוסך מורשה? (אני בכלל לא מבין בזה מזה משנה צמפיון או משארקה או סתם מוסך שהוא מורשה? האם אפשר לבטוח בכולם (בכל מי שכתוב שהוא מורשה?)

פורסם

מוסך משארקה בעפולה הוא מוסך מורשה של צ'מפיון וני אישית קיבלתי ממנו שירות ממש טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כן אבל השאלה היא האם לגשת למוסך בבית או להשקיע במוסך מורשה ? (להתחשב בשנתון 01)

זה נתון לשיקולך ללא קשר לשנתון הרכב, יש אנשים עם שנתונים יותר נמוכים ממך שעדיין הולכים לצ'מפיון.

השאלה היא אם חשוב לך ללכת לצ'מפיון שהמחירים שלהם בשמיים בשביל חותמת של צ'מפיון בספר רכב או למוסך אחר שמתמחה באותה מידה ואפילו יותר. (אישית מוסכים אחרים יודעים בהרבה מקרים את העבודה שלהם יותר טוב מצ'מפיון).

המליצו לך ללכת למוסך רון ואני מצטרף פה להמלצות.

עריכה:

הרכב שלי גם 2001, בזמנו נסעתי לצ'מפיון להצעת מחיר על טיפול לרכב ועוד כמה חלקים, המחיר שנתנו לי היה שליש משווי הרכב!

במוסכים אחרים יכולים לתת לך את אותו השירות ואותה איכות עבודה ואפילו יותר בחצי ממה שתשלם במוסך של צ'מפיון.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
גש למוסך רון - המסגר 31 ת"א.

אדם הגון, מקצועי מאוד ברכבי פולקסווגן ומחיריו סבירים.

בהצלחה

אכן הגון ומקצועי מאוד, אבל מחיריו לא סבירים בכלל.

הוא נותן שירות מאוד מקצועי וגובה מחיר בהתאם.

• תוכן חדש...