Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביצעתי חיפוש בפורום אולם לא מצאתי תשובה שנושא.

ברשותי פוקוס 2007 trand x שנרכשה מאלדן. למכונית 6 כריות אוויר.

כאשר קניתי את הרכב לא בדקתי האם כרית האוויר שליד הנהג ניתנת לניטרול. ולצערי חוק מרפי קרה.

כיום אני מעוניין לבטל את כרית האוויר כאשר נדרש(בהתקנת כיסא תינוק). לפי הבנתי אפשר להתקן סוויץ' לביטולהץ

האם מישהו מכיר את הנושא מקרוב?

האם עדיף במוסף מורשה או במתקין אחר?

מה צריכה להיות העלות?

בתודה,

פורסם

זה ידוע לגבי הפוקוס, ניתן להתקין סוויץ' כזה במוסך מורשה בעלות של 600 ש''ח.

אומנם לא הייתי ממהר במקומך לרוץ ולפלוש אל תוך האלקטרוניקה של הרכב. אצלי במאזדה 3 אני יכול לבטל את הכרית עם המפתח, אך בכל זאת מסיע את התינוק מאחורה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שלום לכולם,

ביצעתי חיפוש בפורום אולם לא מצאתי תשובה שנושא.

ברשותי פוקוס 2007 trand x שנרכשה מאלדן. למכונית 6 כריות אוויר.

כאשר קניתי את הרכב לא בדקתי האם כרית האוויר שליד הנהג ניתנת לניטרול. ולצערי חוק מרפי קרה.

כיום אני מעוניין לבטל את כרית האוויר כאשר נדרש(בהתקנת כיסא תינוק). לפי הבנתי אפשר להתקן סוויץ' לביטולהץ

האם מישהו מכיר את הנושא מקרוב?

האם עדיף במוסף מורשה או במתקין אחר?

מה צריכה להיות העלות?

בתודה,

בצע חיפוש בפורום למה לא מומלץ לבטל כרית אוויר.

תינוק מקומו מאחורה !

התינוק זקוק למוצץ או לתשומת לב ? עוצרים בצד הכביש למנוחה ומטפלים ברעשים מאחור :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

אם יהיה לך מזל השרשור הזה לא ימחק.

אני קיבלתי תשובה שהיצרן ככה החליט ועשה את זה מסיבות בטיחותיות ואתה אל תתערב בשיקולים שלו, כי היצרן יודע הכי טוב.

יותר ענייני ענו לי שרק אם זה ממש חיוני ואין שום אפשרות אחרת אז פשוט לא להתעסק עם מערכת כריות האוויר ברכב, אפילו לא במוסך המרכזי ואפילו לא אם מתקינים סוויץ' מקורי של היצרן. זה רק פתח לצרות.

ותסלחו לי, לפעמים קצת מגזימים בהטפת המוסר במקום לתת תשובה. הנה שתי דוגמאות כמה לפעמים ניתוק כרית קדמית יכול לעזור:

- ילד אחד בכיסא קבוע, מאחורי מושב נוסע. איזה דביל חנה סנטימטר מהרכב שלך בצד הנהג ואי אפשר להכניס סל-קל של תינוק במושב מאחורי הנהג. ניתוק כרית האוויר והתינוק במושב הנוסע.

- נוסעים עם תינוק בסל קל למקום שצריך להוריד אותו והדרך היחידה לחנות שם היא לצד כביש עמוס, במקביל למדרכה בכיוון התנועה. הכי בטוח זה שהתינוק נמצא במושב הנוסע במקום להתעסק עם הוצאת והכנסת תינוק מהרכב בתוך הכביש. (הנהג תמיד יכול להיכנס במהירות לרכב).

אבל, תזכור -המקום הכי בטוח ברוב הזמן הוא במושב האחורי בלבד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שרשורים כאלו לא נמחקים הם לרוב ננעלים. הנושא על מיקום מושב התינוק נטחן לעייפה בפורום והאמת שהוא אינו מתאים לפורום הטכני אלא לכללי.

בנושא הטכני ישנם מספר רב של שרשורים הדנים בפתרון, רק למצוא ולקרוא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...