Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה עבור רכב של חבר, במנוע אצלו קיים החלק שבתמונות (סורי על האיכות), זה נראה כמו סוג מסויים של פילטר. יש לו צינור מתכת מלמטה, המתחבר למכסה שסתומים (כך זה נראה) , וצינור עליון מגומי שלא מחובר לכלום. בפנים יש פיח.

מהו החלק? מה תפקידו? האם הוא הכרחי ביותר, ואם כן, כיצד יש לחברו?

תודה.

24-10-08_1518.jpg

24-10-08_1519.jpg

24-10-08_1520.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה, אין לאף אחד סובארו כזה? זה הרכב הכי גניב בישראל, זה אומר שיש הרבה ממנו.

קדימה חבר'ה, עניין של דקה לענות.

תודה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני לא נתקלתי בכזה דבר בשום DL שראיתי בעבר אך לפי התיאור, המיקום והצינורות - עושה רושם שמדובר במיכל מפריד שמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רב !

איציק ידידי, אני נתקלתי במיכל במנועים מיובאים מארצות הברית, ומטרתם, למנוע זיהום אוויר.

התקן האמרקאי מחמיר יותר, והמיכלים הצמודים לצינורות מתכת דמוי נירוסטה, ממחזרים את הגזים הנפלטים מנשמי המנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

DL וליאונה זה אותו דבר לא? :oops: (צר לי על הבורות, סובארו זה לא המומחיות שלי)

צביקה, קלעת בומבה ,זה אכן מנוע "חדש" מיבוא. הוחלף השבוע (ד"א, אמנם קצת מאוחר אבל, "ניתאי ת"א מוטורס" הם בית עסק הוגן ?)

יש טעם לחבר את המיכל הזה? הצינורית מתכת התחתונה מחוברת, אך הצינור הגמיש העליון לא מחובר לשום מקום. ניחוש שלי שהוא הולך לפילטר אויר?

פורסם

ארז שלום רב!

אכן DL וליאונה זהו אותו דבר, ברוב דגמי המנוע המיובאים כדוגמת המנוע שלך, היו צינורות הכניסה, חסומים על ידי פקקי מים מגומי.

בברכה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא להתקרב ל "ניתאי מוטורס" בת"א, לקחו לי 1900 שקל על החלפת מדחס למזגן "מקורי וחדש" שהתקלקל אחרי יומיים, החליפו גיר ב 6000 שקלים שהתקלקל אחרי יומם, תוקן שוב והתקלקל שוב... נלקח למוסך נורמלי שהעלה אותו על ליפט ולמרבה ההפתעה חצי מהברגים מתחת למנוע לא סגורים בכלל עד הסוף או בכלל (ושאר החלקים מחוברים עם איזולירבנד), מוט יצוב לא מחובר לגלגלים... נזילות מכל מקום אפשרי וכו'

זה אחרי שבמוסך העלו אותו על ליפט, בדקו אותו מכל כיוון שאין נזילה ושהכל עובד והחברה שם כולם דואגים להבטיח שהאוטו במצב מצויין...

אני באמת מקווה שיפול עליהם קטיושה.

הנה עוד כתבה נחמדת בהקשר:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/638/107.html

פורסם

איזה צירוף מקרים,

בדיוק היום פגש אותי חבר ושאל אותי לגבי אותו חלק בדיוק במנוע!

הסתכלתי לו על הרכב ולאחר מבט חטוף הבנתי שהמנוע שלו מייבוא בגלל כל הצינורות והחיבורים הנוספים שיש לו ברכב ואצלי כלל לא קיימים (עדיף, אצלו גם רובם סגורים עם בורג בקצה הצינורות!)

לאחר שהסתכלתי על מיקום הקופסא ולאן היא מחוברת אמרתי לו אותו הדבר! שכנראה פילטר לנשמי המנוע שתפקידו לסנן גזים וקיים במנוע עקב תקני איכות סביבה מחמירים בארה"ב!

צביקה איזה כיף! לאט לאט אני מפסיק להרוס דברים ומתחיל לדעת גם להבין מה אני עושה!

בברכה, :lol:

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...