Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התנסות של כמה חודשים טובים גם הנורות הנ"ל, ובכלל, עם האתרים שאותם אני עומד להציג, החלטתי כי יש לשתף זאת עם כלל האוכלוסיה, אשר מתעניינת בנורות איכותיות, טובות והכי חשוב, במחירי רצפה!.

הכל נכתב מנסיון והזמנות של כמה פעמים מן האתרים.

ובכן, יש חלום שכזה והאתר הוא:

http://www.autolamps-online.com/halogen/index.htm

(למי שמכיר אין מה להגיב ,זה בסדר יודעים אז יודעים).

כמו שניתן לראות, יש להם כמעט את כל הסוגים של הנורות הסטנדרטיות המבוקשות ביותר, DIAMOND VISION

BLUE VISION, EXTREME POWER, VISION PLUS,POWER 2 NIGHT ועוד הרבה יותר.

(יש לרדת עד הסוף למטה לכל המגוון כמובן).

יתרונות לאתר שגיליתי וברצוני לשתף:

1) כאשר ראיתי כי האתר מצהיר כי משלוחים חינם לכל העולם, נדלקתי, נדלקתי, ומיהרתי לשלוח להם אימייל, האם דבר זה נכון?

ובכן, לאתר יש מחלקה טכנית ושירות לקוחות מעולה, ענו לי מהר מאוד וציינו כי במפורש, זה אכן נכון.

2) יש הנחה של 10% אחוז בקנייה שנייה והלאה.

3) לאחר ששלחתי אימייל נוסף, אשר בתוכו השאלה, היכן מיוצרות הנורות? קיבלתי הצהרה חד משמעית כי הנורות אכן מיוצרות במפעל בגרמנייה ועומדות בכל התקנים ובאיכות הגבוהה ביותר.

מההתרשמות שקיבלתי מהאתר ומשירות הלקוחות שלהם ובכלל, מהרצינות שלהם, החלטתי להזמין.

ופשוט קיבלתי שוק, הנורות הגיעו לאחר כ 3 ימים! הייתי בשוק! חשבתי לעצמי, כי אולי היה מתוכנן משלוח לארץ, או שכבר תכננו באותו יום לאסוף מוצרים ספציפית למיקום שלנו. הגיוני, אני מאמין כי חנויות בארץ, קונות מהם אפילו.

לאחר מכן הזמנתי עוד ועוד, זמן ההגעה היה בין 3-7 ימים תלוי. שירות מעולה לדעתי, ויותר מהיר מ EBAY לדעתי.

לאחר קבלת הנורות:

לאחר שאספתי אותן מהדואר, פתחתי את האריזה, אשר הייתה מצופה בבועות אוויר על מנת שהחבילה לא תפגע, אריזה איכותית, ראיתי את המוצר, קופסא קטנה, בעלת כיתובים ביפנית, אנגלית, ולוגואים שונים של פיליפס וכל היתרונות וסולם גוון האור הקיים וכו', בדקתי בכללי איך הנורות יושבות, מנגנון ממש נחמד, הנורות הגיעו שלמות! ויושבות בתוך מנגנון פלסטיק נחמד אשר מונע מהן ליפול או לזוז. בקיצור, קופסא מעוצבת להפליא, קטנה ופשוט התאהבתי.

כמו כן, היה מצויין במפורש בכמה מקומות כי הנורות מיוצרות במפעל בגרמניה ועומדות בתקן וכו' וכו'.

* יש לשים לב כי הנורות מגיעות כסטנדרט ללא נורות חנייה, אני מאמין שרוב הסטים החארים גם כן אלה אם כן צויין אחרת, אבל לא יזיק לשאול באימייל לגבי סט ספציפי., אלה אם כן החליטו לצ'פר אותכם בנורות חנייה מסוג כלשהו.

**כמו כן קיבלתי זוג נורות חנייה מסוג BLUE VISION, אשר כנראה תואמות לסט של BLUE VISION, הן לא הכי התאימו לי מבחינת גוון האור, אך ברצוני לציין כי נורות חנייה אלו מפיקות אור לבן/צהוב חזק מאוד. וניתן לראות כי נורות אלו איכותיות מאוד.

לגבי המחיר אתם שואלים?

המחיר הוא ברצפה, ישנה אפשרות לשלם או ביורו, בדולר וכו'

זוג נורות עולות כ 50 דולר, מחיר נמוך מאוד לאותה תקופה שבה אני קניתי (כאשר היה 3.3).

ושאר הנורות במחירים מצחיקים לגמריי.

אם תשימו לב, למחירים ששי לנורות השונות מהדגמים השונים, תראו, שמחירים אלו הם חלום.

מה שנשאר לעשות זה פשוט לקנות ולהנות :).

*כמו כן באתר ישנן נורות XENON מקוריות של פיליפס בגוונים שונים, למי שמעוניין.

מחפשים נורות LED?

יש אתר מאוד דומה לאתר הזה, רציני ביותר, מחירים ברצפה, ממנו הזמנתי גם כן והתנסות מעולה ומשלוח חינם לכל העולם גם כן!.

האתר הוא: http://www.aceparts.com/index.php

למי שמחפש LED של QUAD LED וכו', כל סוגי ה LED נמצאים בו. אתר מעולה.

פורסם

אני מכיר את החנות הזאת. הם טעו בכל 3 הזמנות שלי.

הזמנתי,קיבלתי(טעות בכמות ובסוג),שלחו שוב(טעות בגודל), שלחתי בחזרה, קיבלתי משלוח(טעות בגודל ובצבע).

וזה כולו לדים לפנים הרכב...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

http://www.aceparts.com/index.php

אכן אתר מעולה.

אני מזמין מהם כבר שנתיים ברציפות, מנורות לד מעולות!!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מעניין מאוד, אני כבר זמן מה שוקל להחליף לנורות האלה.

אפשרי גם להזמן מהם פנסי ערפל בחבילה?

ועוד שאלה-יש לי ברכב מקומות לפנסי ערפל שמכוסים בפלסטיקים, כנראה שהבעלים הקודמים לא הוסיפו אותם לרשימת Extras. איפה אפשר להתקין פנסים? זה מחויב באישור של החברה\שינוי ברשיון רכב?

TFSI Power

פורסם

אני לא מבין למה להזמין את הנורות האלה מחול

כאשר יש את GTLV בתל אביב שמוכרת אותם ב200שקל

דרך אגב הדיימונד ויז'ן מצויין .

הדבר הכי קרוב לקסנון בלי ספק

פורסם

50 דולר זה המחיר הסטנדרתי לנורות הללו. פלוס מינוס. אבל טוב לדעת שיש עוד חנות שמוכרת את הנורות של פיליפס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אןכ, מבחינת מבחר ואיכות שירות, החנות המקוונת AUTOLAMPS בלינק הראשון, היא מעולה.

יש להם באמת מבחר עצום, ולא רק נורות דמויות "HID" אלה גם נורות בעלות עוצמת הארה גדוהל יותר כגון: MegaLight +60%, X-Treme Power +80%, SuperBlue (hadash ba atar),Power2Night 150GT,BlueVision,VisionPlus+50%,Diamond Vision,Gold Vision,Premium +30%,Rally ועוד סוגים. אכן מבחר מעולה, ומחירים מעולים.

מדוע טוב משם? מכיוון שהמחיר נמוך מאוד, זמן אספקה נמוך יחסית, כמו כן, ניתן להיות בוחים כי זה אכן מגיע ממקור אמין ויצרן אמין ולא זיוף.

כמו כן, לחנות בלינק הראשון לנורות DIAMOND VISION וכו', יש לינק לחנות שמתמחה בקיטים XENON למינהם, עד 6K ל H7, שלדעתי זה מספיק, הקיט השלם נמכר עם הנורות, כבלים וממירי מתח, כמובן שהכל תחת פיליפס מקורי, בתג מחיר של כ 640 דולר. לא רע.

בארץ יש מקומות שימכרו לך ב 300 שקל נורות DIAMOND VISION ונורות דומות או במחירים של 250 ולא תמיד יש במלאי או בדגם.

*** בקשר להנחות מרוכזות בשאלה הראשונה, אני לא מאמין שאכן ניתן לעושת משהו, אלהה רק בהתכתבות ישירה עם השירות לקוחות שלהאתר, אבל בהחלט יש 10 אחוז הנחה בקנייה שנייה. אתה מקבל באימייל הודעה שלמה על כך, לאחר ביצעו הקנייה שלך.

אבל בסך הכל הרעיון היה להביא למודעות גדולה יותר לנורות איכותיות מבית טוב, במחירים מצחיקים, ודבירם שאנישם רצו הרבה זמן להשגי אך לא תמיד יכלו או ידעו, או שפשוט היה חבל על הכסף הרב.

פורסם

שלום,

יש לנו מאזדה 3 ויש נורות לאור נמוך ונורות לאור גבוהה, אני יודה שהנורות של האור הנמוך הן h7 אבל אני לא יודע איזה של האור הגבוהה,מישהו יודע? והאם אני צריך להזמין 2 סטים של נורות בשביל הרכב או שהסט של ה-H7 בא עם 4 נורות, גם לאור הגבוהה וגם לאור הנמוך?

אשמח לפרטים.

תודה!

פורסם

לא מצאתי באתר שלהם תוך כמה זמן הם מתחייבים לספק את המוצר,ומה קורה במקרה והמוצר פגום.

קרה לך שהיה לך מצב כזה איתם?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש לי שאלה:

היה פה איזכור שהנורות האלה הם הכי קרובות לקסנון!. אז זה אומר שהנורות האלה בעצם חוקיות לגמרי ועוברות טסת?

כידוע שקסנון חוקיות מוטלת בספק!

פורסם

הנורות הללו חוקיות לגמרי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...