Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ירידה קבועה ואיטית במפלס המים במיכל עיבוי .משאבת מים הרעישה והוחלפה לפני חודש לא סינית . פלאנג' מים שנחשד כדולף הוחלף .הושאר במוסך בעל המוסך בצע בדיקת לחצים לא הייתי איתו הייתי בעבודה . לא הובחן נזילות מצינור או חיבורים.

יש למישהו רעיונות?

פורסם

כמה האיבוד?

בדיקת לחצים אם לא מוצאים את הנזילה צריך לבצע במנוע קר לחלוטין. בנוסף לא על כל הנזילות היא עולה.

תפרט יותר על ההסטוריה של הרכב, קילומטראז', האם עבר אירוע של התחממות ועוד פרטים שנראים לך רלוונטיים.

פורסם

קילומטראז' 150 אלף יד 3 ראשונה השכרה .אצלי כ 10 אלף לא ידוע על התחממות בעבר .אבל בכל יתכן. האיבוד איטי בערך ליטר בחודש. מה גם שהמרחק בין המינמום למקסימום זה הפרש של 2 ס"מ בגלל זה אני ממלא קצת כל הזמן. מוזר לגמרי נגמרו לי הרעיונות. חום מנוע תקין על האמצע לא זייף בכלל בחצי שנה שאצלי גם במאמצים.

פורסם

כל מה שאתה אומר לא שולל בעיה בראש מנוע.

יש כמה דברים שאתה יכול לעשות לפני שאתה מחליט לא לטפל בראש המנוע (כי במקרה כזה לדעתי לא שווה לגעת בו):

1. כשהמנוע פועל לבדוק שאין נזילת מים מהציר של משאבת המים (או מכל מקום אחר).
  2. לבצע שוב בדיקת לחץ על מנוע קר לחלוטין.
  3. כשאתה פותח אוורור בתוך הרכב יש ריח של טחב?

פורסם

תבדוק בתחתית סעפת היניקה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי בזמנו לעדכן .

מה שנעשה הוחלפה משאבת מים שהרעישה ודלפה קלות , פלאנג' שדלף קצת גם הוא הוחלף,בדיקת לחצים נעשתה בעקבות כך התייעצתי עם מוסך מורשה של פורד ונאמר לי שאם הוא מתייצב עד המינמום זה עדיין תקין .שמעתי בעצתו ולא הוספתי מים למרות החשש ,אז המצב הוא שהרכב מתייצב על קו המינמום ושם הוא נעצר .

כאשר אני מוסיף מים מעבר הם נעלמים ,אני מניח שהם נזרקים מהעודפים. בכל מקרה המינמום והמקסימום קרובים

לא ראיתי רכבים שזה כל כך קרוב . את המיכל העיבוי פרקתי וניקיתי אך עדיין קשה לראות מבחוץ את קו המים , אני מיטלטל

את המיכל וככה אני רואה פחות או יותר את הקו. (זה גם אחת הבעיות בהתחלה הסתכלתי לתוך המיכל כיוון שלא ראיתי מבחוץ וזה הטעה אותיקצת לגבי הגובה הנכון של המים). נכון להיום אני ממשיך לעקוב אחרי המים היות שזה פתח להרס מנוע, מנסיון של מספר אנשים שאני מכיר ,שלא שמו לב ובצ'יק גמרו מנוע בגלל חוסר מים בעקבות נסיעה או שתיים...

• תוכן חדש...