Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מכונית חדשה שנקנתה ב 5/07, אבל כבר עכשיו המגבים שלה מזייפים.

אחרי שאני מפעיל את הווישר נשארים לי סימנים כאלה של מיים על השמשה בצד הנהג.

אני לא מבין איך אחרי חורף אחד אני כבר צריך להחליף מגבים באוטו.

האם אפשר לסדר את זה?

האם כדאי להחליף מגבים?

לכמה זמן מגבים מקוריים חדשים שבאו עם האוטו אמורים להחזיק?

מדובר בטויוטה קאמרי 08

פורסם

באיזה רכב מדובר?

יתכן ולפני המסירה הרכב עמד זמן רב (יחסית) בשמש ולכן הם החזיקו מעמד לזמן קצר (יחסית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יכול להיות שסתם נדבק לך שם ליכלוך, תנקה אותם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תחליף מגבים. זה לא אביזר יקר והשמש הישראלית מתאכזרת לגומי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני לא מבין איך אחרי חורף אחד אני כבר צריך להחליף מגבים באוטו.

היית מזיין עם קונדום שעמד בשמש כל הקיץ? זה גם סוג של גומי.

פורסם
היית מזיין עם קונדום שעמד בשמש כל הקיץ? זה גם סוג של גומי.

ובמילים יפות יותר :

"היית עושה מישהי עם קונדום שעמד בשמש כל הקיץ ? זה גם סוג של גומי"

:roll:.

בכל אופן, מגב עולה כמו 2 מגשי פיצה מפיצרייה שכונתית (במקרה של דומינוס ושות' זה מגש אחד, וכמחווה של רצון טוב - גם קולה), קנה אחד ותהנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בארץ מחליפים מגבים פעם בשנה. ככה זה, אצלנו יש הרבה שמש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלון,

אם הייתי כותב "לעשות מישהי", זה היה משאיר את ידידינו הגאים מחוץ לתמונה :roll::smilecolr

אגב..... אני "עושה" רק את אשתי ובלי גומי. :lol:

לפי התגובה, אפשר להוסיף עוד משתמשת (לפחות על תקן קוראת...) לרשימת הנשים בפורום :wink:

אגב, לא הבנתי מה כ"כ נורא במילה "לזיין", הרי משתמשים בזין, לא? :|

פורסם

המצב עוד טוב אצלך.

אני קניתי חורף שעבר ממש בתחילת החורף(בערך בתקופה מקבילה) מגבים של בוש עלו יותר ממגבים רגילים.

וכבר באמצע החורף הייתי צריך להחליף

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

בדוק שריטות בחלון, או גבשושיות. מגב חייב לשרוד חורף שלם (למעשה אם היה כאן חורף אירופאי, יכולת למשוך לפחות 4-5 שנים), בטח ובטח של בוש. משהו פגע במגבים אם נאלצת להחליפם כ"כ מהר.

פורסם

הייתי בלדיקו לא מזמן , המגב החדש של בוש מתוחמר (בכוונה) בצורה פראית,

קרוב ל 200 ש"ח לזוג קדמיים.

ד.א אין הרכבה יותר, אחרי שעובד מוכשר הצליח לשבור במהלך ההרכבה של הוישר שמשה קדמית של 2 מרצדסים, הם ירדו מהרעיון.

פורסם

יש עכשיו מבצעים באוטו דיפו על "בוש" ו"פירלי" ב60-90 ש"ח במגוון מידות.

*חוץ מלאקורד בריטניה שלדעת מיטב המוחות של אוטו דיפו צריכה להתמגב בזוג דרקי של אמריקן יגאל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...