Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, אז מדובר בסיוויק האצ'בק 96

בבדיקה שעשיתי וראיתי בעצמי חלק מהדברים אלו הבעיות שיש לה: (אני יסביר במילים פשוטות כי אני לא מבין גדול בעסק :)

גומיות שעל הגלגלים הקדמיים (בין הסרן לגלגל נראה לי), אז השמאלית קרוע וימנית בדרך...

בשמאלית כל בית הגלגל, הגלגל והסרן מלאים בגריז... הבנתי בגלל הקרע בגומיה...

משולשים (גלגלים קדמיים) לא מקוריים...

ונזילה שמן קלה מהמנוע... לפי איך שזה נראה הראש מנוע כולו אטום עם סיליקון שחור ובאיזור הנזילה יש דליפה קלה... (במד בדיקה של השמן נראה שיש מספיק)

עכשיו הייתי רוצה לדעת עד כמה חשוב לטפל בשלושת הדברים האלה?

וכמה זה אמור לעלות בערך התיקון?

ולגבי המשולשים, עד כמה זה קריטי שהם לא מקוריים?

תודה רבה!

פורסם

משולשים לא מקוריים זה לא קריטי יש הרבה תחליפים שהם אחלה

אתה מדבר על תפוחים? גומייה בצורת גרמושקה קרוע, גריז נוזל? תחליף מייד.

ראש מנוע אטום בסיליקון? תעלה תמונה יכול להיות שאתה קרוב לשיפוץ מנוע, לא בדקת את הרכב לפני הקנייה? זה כמו לקנות חתול בשק .

בהצלחה, בכללי אם אתה לא מבין גדול תכניס את הרכב למוסך מומלץ באיזור מגוריך ותבקש הערכת מצב לישור קו לאוטו.

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
משולשים לא מקוריים זה לא קריטי יש הרבה תחליפים שהם אחלה

אתה מדבר על תפוחים? גומייה בצורת גרמושקה קרוע, גריז נוזל? תחליף מייד.

ראש מנוע אטום בסיליקון? תעלה תמונה יכול להיות שאתה קרוב לשיפוץ מנוע, לא בדקת את הרכב לפני הקנייה? זה כמו לקנות חתול בשק .

בהצלחה, בכללי אם אתה לא מבין גדול תכניס את הרכב למוסך מומלץ באיזור מגוריך ותבקש הערכת מצב לישור קו לאוטו.

בהצלחה

את הבדיקה שעשיתי אצל מוסכניק חבר של חבר...

הוא אמר לי שצריך להחליף אטם... אם זה סילקון או אטם אין לי מושג (פשוט חבר שלי אמר שאצלו במקום אטם יש סילקון שחור מיוחד אני לא סגור מה יש לי...) אני אנסה לעלות תמונה מחר...

לגבי הגומיה (כן התפוח) אני אנסה לתקן זאת כמה שיותר מהר.

תודה

פורסם

זה דחוף, בוחן רכב אם בודק אותך מוריד אותך מהכביש על זה , וחבל לעשות בלי לחלקים, בחיים לא שמעתי על סיליקון, צריך לשים אטם ראש מנוע.

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
זה דחוף, בוחן רכב אם בודק אותך מוריד אותך מהכביש על זה , וחבל לעשות בלי לחלקים, בחיים לא שמעתי על סיליקון, צריך לשים אטם ראש מנוע.

סליחה לא הבנתי את המילה...

לגבי התפוח אני יגש למוסך כבר מחר

פורסם

האמת שגם אני לא הבנתי.

מה שכן הבנתי זה שאתה מדבר על גומיית ציריה ולא על תפוחים ולא על תמרים.

ברוך הבא לפורום. אנא המנע מלרשום כך... כי... זה... לא... נראה... טוב... ואנחנו... לא... בצ'ט...

החלפת גומיית הציריה לא סובלת דיחוי. לגבי המשולשים אין בעיה. לגבי הנזילה תאלץ להחליף אטם אם מדובר בנזילה של ממש.

פורסם
בחיים לא שמעתי על סיליקון, צריך לשים אטם ראש מנוע.

כבר החלטת שזה אטם ראש מנוע? ואם זה מכסה שסתומים?

בקיצור - גש ל2-3 מכונאים שייתנו לך הצעות מחיר לסידור הנזילה, ואת הגומיות של הציריות החלף מהר ככל שאפשר (הסיכוי שתיפול על בוחן שיוריד אותך מהכביש הוא נמוך (אם הרכב לא מושך אש בגלל סיבות אחרות), אבל אתה תשלם די מהר פי עשר על ציריות משופצות. חבל.

פורסם
האמת שגם אני לא הבנתי.

מה שכן הבנתי זה שאתה מדבר על גומיית ציריה ולא על תפוחים ולא על תמרים.

ברוך הבא לפורום. אנא המנע מלרשום כך... כי... זה... לא... נראה... טוב... ואנחנו... לא... בצ'ט...

החלפת גומיית הציריה לא סובלת דיחוי. לגבי המשולשים אין בעיה. לגבי הנזילה תאלץ להחליף אטם אם מדובר בנזילה של ממש.

אתה מתכוון לכיתוב ללא פיסוק? אם כן, אני מצטער.

לגבי הגומיה, שעדיין לא יודע את שמה, העלתי תמונה להמחשה.

הגומיה שנמצאת בתמונה בצידו הימני של החלק הזה קרוע, וגריז בכל מקום...

DSCF0126.jpg

• תוכן חדש...