Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב רועד לי כל פעם שאני עומד ברמזור או כאשר אני כמעט עוצר. כאשר אני מעביר להילוך סרק אז הרעידות אינן מורגשות.

בנוסף, לפעמים כאשר האוטו מתחמם הרעידות פוחתות אבל אם אני מדליק אפילו פנסים אז הרעידות שוב מתגברות.

עשו לי כיוון של הטורים אך זה לא עזר וכעת אומרים לי שכנראה זה המנוע צעדים. האם מישהו יכול לאשר לי את זה או להציע אפשרויות אחרות?

פורסם

בתור התחלה, בדוק תושבות מנוע וגיר. גם יכול להיות שעל סיבובי מנוע נמכים, אחד הצילינדרים לא עובד, בגלל בעיית הצתה למשל.

כפי שאמרו לך, יכול גם להיות מנוע צעדים. אני בספק שמישהו בפורום יוכל לאשר לך את הבעייה, מבלי שהוא ראה את הרכב. גש למוסך.

חברים יכולים לעזור לך כאן עם המלצה למוסך אמין. מאיזה איזור אתה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה:

רעידות קלות בעיקר בהגה ובפאנל המזגנים במיצובישי סופר לנסר 97, בזמן עצירה מלאה אשר מתחלשות כאשר אני מעביר לניוטרל,

ונעלמות לחלוטין כאשר במצב זה(N) אני לוחץ טיף טיפה - מילימטרים ספורים על דוושת הדלק.

רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכול לעשות כדי לבודד את הבעיה?

יש לי חוש טכני לא רע וידע בינוני++ ברכב, כך שאשמח לקבל כל משימה בנוגע לבדיקות :)

קראתי שלפותח השרשור עשו כיוון טורים אך זה לא עזר,

רציתי לדעת מה עושים(איזה פעולות מבצעים) בכיוון טורים? והאם זה יכול לעזור לי?(משום שכאשר אני מוסיף דלק בהילוך סרק הבעיה נפתרת)

בתודה,

אלברט

פורסם

אני ממליץ לך בחום על מוסך מעולה בבת-ים באיזור התעשייה הישן - מול בלדי.

רח' יקואל 1 פינת הבונים - מוסך הצוות.

טלפון: 035527035

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

בעיות בסיבובי סרק ברכבים האלה, מגיעים בדכ כתוצאה ממיצב סיבובים (מנוע צעדים) לא תקין. יתכנו בעיות נוספות, ולאו דווקא הח' החלק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעיה זהה לחלוטין קיימת גם במאזדות 323 הישנות (92-96)

גם כאן הבעיה היא במנוע הצעדים?

דרך אגב מה זה מנוע צעדים?

פורסם

מנוע צעדים או stepper motor זה מנוע אשר סיבוב שלם אחד שלו מחולק לכמה חלקים.

בכל מתן זרם לכל אחד מהכבלים שלו הוא מסתובב בזווית מוגדרת ועוצר, עד למתן זרם לכבל הבא.

(יש לו יותר משני כבלים שלא כמו מנוע רגיל שיש לו בדרכ רק 2).

דוגמא הכי פשוטה לשימוש במנוע כזה היא במדפסות ופקסים בהם רוצים לשלוט על מידת ההוצאה של הדף ולהוציא אותו בחלקים קטנים.

דני, מה הכוונה בהח' החלק?

הציעו פה שישנה אפשרות שאחד הצילינדרים לא עובד על סיבובי מנוע נמוכים(בגלל הבעיות הצתה למשל) - איך אני יכול לבדוק את זה? נשמע לי בעיה פשוטה לאיתור

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב הגורם לבעיה הוא תושבות מנוע קרועות\עייפות.

החלף את כל תושבות המנוע לחדשות מקוריות,והאוט יפסיק לרעוד בכלל!

אורן

• תוכן חדש...