Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי פונטו s75 שנת 95 לפתע תוך כדי נסיעה כבה המנוע (לא היתה בעיה להניע אותו לאחר מכן) זה קרה מס' פעמים בנסיעה אחת בלילה. אתמול במשך היום זה לא קרה אודה לכל מי שיעזור לי להבין מקור הבעיה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאונו בשנים האלה יש מחלה שנקראת "מודול הצתה". זהו מחשב תזמון להצתות, מאין קופסת פלסטיק שחורה מורכבת בדופן השמאלי אם אני זוכר נכון. המודול הזה עושה בעיות בטמפרטורה מסויימת פשוט מפסיק לעבוד. כמובן שיכולות ליהיות סיבות נוספות לתקלה הנ"ל כמו משאבת דלק חוטי הצתה פילטר דלק ועוד. ישנה צמה שיוצאת מהמודול, באמצעה ישנו קונקטור, תפתח אותו ותנקה עם ספריי מגעים לפעמים יש שם קורוזייה.

בהצלחה.

פורסם

בדוק את החיישן נמ"ע שנמצא על מכסה התזמון ,לפעמים הכבל החשמלי שלו משתפשף ברצועה ואז הרכב לא מניע או כבה מדי פעם.

גם הממסר החום מתחת למכסה על קיר האש לפעמים עושה בעיות, נסה לדפוק עליו עם קת של מברג לראות האם המנוע מדומם, אם כן החלף אותו.

שווה גם לעבור על כל המחברים החשמליים בתא המנוע, פשוט לראות שהם מחוברים טוב ולנער אותם כדי לוודא מגע תקין.

פורסם
בדוק את החיישן נמ"ע שנמצא על מכסה התזמון ,לפעמים הכבל החשמלי שלו משתפשף ברצועה ואז הרכב לא מניע או כבה מדי פעם.

גם הממסר החום מתחת למכסה על קיר האש לפעמים עושה בעיות, נסה לדפוק עליו עם קת של מברג לראות האם המנוע מדומם, אם כן החלף אותו.

שווה גם לעבור על כל המחברים החשמליים בתא המנוע, פשוט לראות שהם מחוברים טוב ולנער אותם כדי לוודא מגע תקין.

תודה על התגובה.

אני אבדוק מחר ואחזור לעדכן,

אם יש למישהו עוד עצות אשמח לקבל.

פורסם

בנוסף, ולחידוד, לעניין אפשרות של תקלה במע' המיגון הקיימת, ככל שקיימת, ומעבר לתקלה סבירה ואפשרית כפי שציין אחד מקודמי שהוא בעל מקצוע, לעיתים, עקב התקנה "רופפת" לעניין חיבור חוטי האימובילייזר ו/או מע' האזעקה, באם מבצעת ניתוק מנוע, חיבורים רופפים יביאו לכשל במגע וכיבוי המנוע.

כדאי לבדוק הכל, וגם מחבר לסוויץ' החשמלי הראשי, ואותו עצמו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי אז כפי שהצעת ביצעתי את כל הבדיקות הנ"ל,

הכל תקין האם יש הצעות נוספות?

אודה על כל עזרה שתינתן.

פורסם

בדוק את כל החיבורים למצבר. לאחד הקטבים (לא זוכר איזה - אני מהמר שהחיובי) מתחברים עוד כל מיני חוטים. בדוק שהם מחוברים היטב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בדוק את כל החיבורים למצבר. לאחד הקטבים (לא זוכר איזה - אני מהמר שהחיובי) מתחברים עוד כל מיני חוטים. בדוק שהם מחוברים היטב.

בדקתי הכל תקין

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם
את כל מה שבעלי המקצוע רשמו לך למעלה.

זה מה שמתסכל.

בדקתי הכל כפי שכתבו ולפי מה שהבנתי כאשר שאלתי במוסך מורשה פיאט שלא בטוח שיזהו את התקלה

גם לאחר חיבור למחשב

• תוכן חדש...