Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206XS שנת 03 - דוושת גז נוקשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי פיג'ו 206XS שנת 03 בעלת גיר ידני, הרכב עבר 89K ק"מ ומטופל במוסך שאפט.

לפני יומיים החלו להופיע מעיין נקישות לאחר שאני עוזב את דוושת הגז.

התופעה מתרחשת במיוחד במהירויות גבוהות יחסית (לא קורה בד"כ בהילוך נמוך) וכאשר הדוושה נעזבת בפתאומיות.

פרט לכך, הרכב מתנהג כרגיל ללא תופעות יוצאות דופן.

אשמח לחוו"ד מה יכולה להיות התקלה ומה הצפי לתיקון.

תודה.

פורסם

קודם תשפוך אתה קצת אור, או תדליק פנס.

מה זה נקישות? רעש עמום? רעש חד? מופיע מכיוון הדוושות? פנים הרכב? המנוע?

עם התיאור שנתת אפשר לנחש שאלו גולות המשחק שאיזה ילד השאיר לך מתחת לכסא, לא יותר.

פורסם

הבעיה נפתרה - תושבת המנוע העליונה הייתה שבורה, ולכן בכל פעם שדוושת הגז נעזבה בפתאומיות המנוע זז ומכאן הנקישות.

אני חייב תודה גדולה לניצן ודודי ממוסך שאפט, שהיו אדיבים ומקצועיים כהרגלם.

שמר - אם אפשר הערה נטולת ציניות:

לטעמי יש דרך להתבטא, לא תמיד האמירות הציניות במקומן. אתה אושיה בפורום, וותיק ומנהל מוכשר, אך אני הקטן מציע לחשוב לעיתים לפני שעונים בציניות מתפרצת. אינני חושב שהודעתי הייתה לא ברורה, כמובן שאילו הייתי יכול לפרט יותר הייתי עושה זאת שהרי איש כאן הוא לא קוסם או קורא מחשבות.

בקיצור אפשר לכתוב (לפעמים) גם בלי הטון המלגלג.

נקודה למחשבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.

כשאתה מעלה סוגייה או שאלה באינטרנט, אתה צריך לזכור שזה שמולך לא מכיר - לא אותך, לא את הרכב שלך, הוא אינו מרגיש או שומע את מה שאתה, והוא שרוי למעשה באפילה.

כשאתה מעלה הודעה בסגנון שהעלית - אתה זורה עוד חול בעיניים של מי שכבר מצוי באותה עלטה.

רוצה קצת עזרה? להתייעץ? בבקשה - עזור לאלה שמנסים לעזור לך, אחרת אתה מתסכל את אותו אחד שרוצה כבר לעזור.

הערה קטנה - אני לא מנהל. לא מוכשר ולא רבע מוכשר. אפילו אם הבד"צ יגידו אחרת.

• תוכן חדש...