Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזבל הסיני, תוקף אותנו מכל פינה.

מוצרי חשמל, כלי בית, רהיטים, צמיגים... הרשימה ממשיכה.

כולנו אוהבים לכעוס עליהם. עם יד על הלב, מי לא חזר על צמד המילים "זבל סיני" לפחות פעם אחת בשנה האחרונה?

גם אני כמו כולם, לא אוהב את התוצרת הסינית ונהנה לרדת עליה (ובסתר כשאיש לא מסתכל קונה משהו קטן ככה... :wink:).

היו כבר דיונים אין סופיים בנושא. השורה התחתונה שלי היא: אם אני רוצה משהו איכותי (מברגה, כלי בית, רכב וכו'..) אני קונה מתוצרת ידועה ואיכותית. אם זה משהוא שממש לא חשוב לי, אקנה סיני, אפילו כמוצר חד פעמי, לפעמים זה פשוט משתלם.

את חיקויי הווספה שמקורם בתאילנד, מיאנמר וקמבודיה כבר ראיתם, אבל דבר כזה...

אני לא ממש בטוח.

כן, זה חיקוי, כן, זה כנראה זבל, כן, איכות ההרכבה והגימור בטח מחפירים כן, זה כנראה אחד הדברים היותר מטופשים שאעשה השנה, אבל יש לי ממש חשק להציב אחד כזה אצלי במחסן.

לא, זה לא B.M.W , אבל זה פשוט מדהים.

זה לא חיקוי, זו גניבה פשוטה, אחד לאחד, אבל זה עושה לי את זה :-D.

מקבלים עודף מ-10K שקלים (פה הוא עולה כ- 9,200 ש"ח).

נו? אז מי מכיר את Chang Yiang CJ750B מודל 2008?

לא אבזבז עוד מילים, קבלו אותו, בבקשה:

86857622ck3.jpg

w640.png

92366976lw2.jpg

w640.png

72813211yw2.jpg

w640.png

29965306hw2.jpg

w376.png

14908257tf6.jpg

w640.png

58106964rg0.jpg

w640.png

27611442zy2.jpg

w640.png

58192241wr6.jpg

w376.png

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אולי זה עוד יפתיע ימים יגידו

המחיר שווה קניה אפילו לשים את זה כרהיט בסלון

מצחיק , בדיוק את המשפט הזה אמרתי לזוגתי לפני 10 דקות.

:-D

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אולי זה עוד יפתיע ימים יגידו

המחיר שווה קניה אפילו לשים את זה כרהיט בסלון

אם כך אפשר לצרף את השרשור, לשרשור של דגמים.

פורסם
אם כך אפשר לצרף את השרשור, לשרשור של דגמים.

אל תצחק, התחלתי קצת להתעניין בדגם, חיפשתי ברשת ותראה מה עלה:

http://cgi.ebay.ca/1-18-FAW-Chang-Jiang-750-CJ750-Sidecar-Motorcycle-Bike_W0QQitemZ120319786064QQcmdZViewItem?hash=item120319786064#ebayphotohosting

מוכרים גם דגמים של רפליקות :shock:.

עוד קצת מידע וסיור ב"פס היצור":

http://www.changjiangunlimited.com/Gerald_01.htm

פורסם

אני לא בטוח שזה זבל ,הדגם מיוצר בסין כבר שנים רבות .והא חיקוי של ב,מ,וו צבאי ממלחמת העולם השניה.

לא ידעתי שהחלו לייבא אותם לארץ.

פורסם

ברק

אם יש מקום בחניה למה לא.

תבדוק אם יש הנעה לשלושת הגלגלים, גם באוגוסט צריך לנסוע לטייל :shock:

תקרא את הכתבה הבאה:

http://www.fullgaz.co.il/archive/may-08/news/fg40884-chinese-style.php

שמעתי שהאמינות לא "מופלגת" אבל זה בינכו לא בשימוש יומי.

אם תרצה אוכל לקשר אותך לאנשים שייבאו.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בזמן העליה הגדולה מרוסיה היו הרבה כאלה בהנגר של הסוכנות בצריפין למכירה ,חלקם באריזה עדיין לא מורכבים, עם JAWA ,רכבים אמפיביים,צבאיים,הוברקראפט קטן ועוד כל מיני מוטאציות מעניינות.

פורסם

איפה היו כאלה?! אני ראיתי רק את הכמות של הג'אוות, משם לקחתי בזמנו (משהו כמו 96) את שלי, 88', הייתה עוד לא מורכבת! ולא ראיתי יותר מדי דברים מעניינים אחרים...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...