Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר נהרג כזכור לפני כשנתיים וחצי עת רכב על אופנוע BSA, אחד מהאופנועים שהוא שיפץ.

המשפט של הנהג שפגע בו והרגו מתנהל בעצלתיים עקב קשיים רבים, אולם קרוב להכרעה.

ביום חמישי, 6 בנובמבר 2008, בשעה 12:30, תחל הישיבה בבית המשפט בבאר שבע, ישיבה בה ינתן פסק הדין.

דליה מבקשת מאוד, מחברים של ניר, כאלו שהכירו אותו בחיים והוא הכיר אותם, לבוא ביום זה לבית המשפט בבאר שבע ולהיות נוכחים בישיבה.

תודה,

אורן קיפניס

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

ביום חמישי (השבוע) ה- 6/11/08 יתקיים בבית המשפט לתעבורה בבאר-שבע, בפני השופטת רלי גליקליס, בשעה 12:30 בצהריים דיון בעניין כתב האישום שהוגש נגד הנהג שהרג/רצח את ניר.

ביום זה למעשה לא יתקיים דיון אלא השופטת תודיע על החלטתה האם הנאשם אשם או לא אשם.

לאור ההתנהלות המבזה את זכרו של ניר של כל הליכי המשפט, חשובה לי מאוד נוכחות חברים שזכרו של ניר חשוב להם.

מהלך הדיונים המשפטיים אינו מצביע לצערי באופן חד-משמעי על כך שהשופטת תחליט את אשר ברור לכולנו שהנהג הפוגע אכן אשם בקרות התאונה ובמותו של ניר. ולכן כה חשובה לי הפעם נוכחות קהל באולם המשפט. נכון שאין לנו כל יכולת להשפיע על שום שלב בתהליך המשפטי אבל , דעו לכם שנוכחות בני משפחה וקרובים משפיעה! (מה גם שבהמשך אם ימצא אשם יש בפנינו עוד המשך שעניינו פסק דין בנוגע לגזר דין ולכן עוד יותר חשובה הנוכחות)

אני מקווה שהצדק יצא לאור והשופט תשכיל לפסוק "אשם"!

אנא העבירו הודעה זו לחבריו של ניר ומי שיכול להגיע שיודיע לי בבקשה.

שיהיה לכולנו רק טוב.

שלכם דליה

ניתן להודיע לדליה בדואר אלקטרוני : [email protected]

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...