Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הוחלף רדיאטור לחדש לאחר שהתגלה שהישן נוזל ורקוב (לאחר פירוקו).

יום לאחר מכן (מאתמול בבוקר),כאשר מניעים את הרכב בפארקינג או ניוטרל הרכב עובד בסדר אבל כאשר מעבירים להילוך דרייב ישנו מצב של זיוף מנוע שמלווה בירידת טורים מ1000 ל-500,700 (משחק בטורים ),שמלווה בדפיקות ורעידות מהמנוע ובשילוב רעש של (טק טק חשמלי מסויים או משהו בסגנון)

לאחר מספר דקות משמעותי שבהן הרכב התחמם או לחילופין בכיבוי והתנעה חוזרים (לאחר 3-4 פעמים) ושילוב הרכב לדרייב הרכב חוזר לאיתנו ובמהלך הנסיעה לא מורגשת התופעה הנ"ל.

האם יש קשר בין התקלה החדשה להחלפת הרדיאטור ? אם לא,מה יכולה להיות הסיבה לתקלה.

יש נוזל קירור מספיק,יש שמן ,אף מנורה לא נדלקת כולל מנורת בדוק מנוע,הוחלפו פלאגים,חוטי הצתה ומה לא.

אני פשוט אובד עצות ואין לי מושג מהיכן מתחילים לאבחן .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין קשר בין התקלה לבין החלפת הרדיאטור, בזה תהיה בטוח.

בדוק חוטי הצתה, קומפרסיה של הבוכנות ותושבות מנוע.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לא מסכים מתוך עקרון.

הרכב היה תקין(למעט רדיאטור), הוחלף רדיאטור, ועכשיו לא תקין. אני מהמר על קשר כלשהו (להבדיל מ"שקר כלשהו").

אולי נותק איזה רכיב כדי לשלוף את הרדיאטור? אולי הטרמוסטט לא חובר נכון, או לא חובר כלל?

צא מהנחה שיש קשר.

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שאם הטרמוסטט לא היה מחובר חום המנוע לא היה עולה כלל ונשדאר בתחתית וזה לא המצב.

הרכב כן מגיע לטמפ' עבודה ולאחר מספר דקות גדול יחסית (מעל 5) מחליט לנסוע כמו שצריך או שמכבים ומניעים אחרי 4 פעמים כאילו שאין כלום והכל תקין פתאום.

מכיוון שכל העבודה נעשתה די בלחץ ביום רביעי בדקה ה-90 אני נוטה דווקא לאפשרות שאולי באמת לא חיברו שם משהו כמו שצריך והעניין יבדק.

החשש שלי הוא ששומעים את זיוף המנוע והוא מלווה בקולות של ניצוצות חשמל כאילו עובד על 3 בוכנות בלבד ל-5 דקות.

חוטי הצתה הוחלפו כבר לפני חודשיים לחדשים כך שלא נראה שמשם התקלה אבל גם זה יבדק.

אין לי מושג אם ברכב הזה ספציפית יש טרמוסוויץ' וכדי אולי לחכות לעוד דיעות של חברי פורום /מנהלים שמכירים את הרכב לאשורו.

פורסם

הבעיה שלך נשמעת כסתימה בצנרת מים המובילה לצוק האוטומט.

יש קשר להחלפת הרדיאטור.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תעבור על כל המחברים ותבדוק שהם מחוברים היטב כמו למשל חוטי ההצתה גם מצד המנוע וגם מצד המפלג וגם את החיבורים לקויל.

יכול להיות שאחד מכבלי ההצתה לא יושב טוב (הבנתי שאתה שומע קולות של ניצוצות).

אני גם מציע לך להתניע את המנוע בחושך וכאשר הבעיה מופיעה לחפש את ניצוצות החשמל שאתה שומע.

פורסם

אני לא מכיר את הרכב, אבל אם הפלגים ממוקמים בשקעים נמוכים ומכוסים גומי, יכול להיות שתוך כדי ההחלפה נשפך לאחד מהם מים.

כאשר המנוע קר המים מקצרים פלג אחד וכשמנוע מתחמם הם מתאדים. כיסוי הגומי דואג שהם ישארו בתוך החלל וכשהמנוע יתקרר הם ישקעו בחזרה.

אם זה המצב, הרם את הגומי והמים יתאדו לאחר חימום המנוע.

אריאל

פורסם
הבעיה שלך נשמעת כסתימה בצנרת מים המובילה לצוק האוטומט.

יש קשר להחלפת הרדיאטור.

דוד.

איזה צו'ק אוטומט? הרכב מוזרק (שנת 97, הלו...).

עם או בלי קשר להחלפת הרדיאטור אתה מתאר סמפטום של בית מצערת מטונף ולכן נקה אותו.

פורסם

עדכון: לאחר שהמכונאי שהוזמן פעמיים להתנעת הבוקר ולא גילה דבר (כי נגע בדוושת הגז/בכבל שלה) ולאור התעקשותי, שהרכב יעבור בדיקה נוספת ללא נגיעה כזו או אחרת וניתן לטבע לעשות את שלו התקלה חזרה ובגדול אבל גם האבחון חד משמעי בצידה-

יש פריצת ניצוץ מקויל ההצתה ואין ברירה אלא להחליפו .

האמת- זה היה נשמע מוזר כי אחרי שהרכב מתחמם הוא נוסע פיקס אבל הוזהרתי שאני עלול להיתקע באמצע הדרך מה שלא כל כך סימפטי בחורף הממשמש ובא עלינו לטובה.

• תוכן חדש...