Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אפלאוז 95 בלילה קשה להבחין במפסקי המזגן ,אוורור מכוון שאין תאורה

האם באמת אין תאורה?

לאחר פירוק קל ראיתי רק נורה שרופה בבית המצית !

פורסם

יש לי תאורה ירוקה פנימית כאשר המפסק לחוץ ,אבל זוהי לא תאורה שאני מתכוון אליה

אני מתכווך לתאורה היקפית כמו שיש בלוח השעונים הרגיל

האם יש תאורה כזו ברכב זה ב קונסולה המרכזית?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברשותי אפלאוז 93..... בהחלט יש תאורה בלוח המרכזי , כל הרקע מאיר ,אם זה בורר המצבים של המזגן והאיוורור (לרגליים לפנים וכדומה) , עוצמת המאורר (מיספור 1-4 ) ... המתג שמכוון את כניסת האויר( מבחוץ או עירבול פנימי ) וגם כל היתר . אין לי מושג על מיקום הנורות.

פורסם

חייבות להיות נורות, יש רכבים שהגישה ממש בלתי אפשרית ואז ניתן להוסיף מעין "פנסים" קטנים בלוח השעונים שעושים את העבודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתור בעל אפלאוז 91 לשעבר, שגם החליף את המנורה המדוברת:

היא קיימת, היא אחת, והיא נשרפת לפעמים.

צריך לפרק את כל מנגנון המפסקים של המזגן, ואז מאחוריו יש פלסטיק שקוף שגורם לפיזור אחיד של האור על פני כל משטח המפסקים. מאחוריו ניתן לראות את המנורה.

הגישה למנורה זו קשה למדי. צריך להכניס יד מתוך החור של הרדיוטייפ, ואיכשהו להבריג את המנורה החוצה. זה עוד החלק הקל. להבריג אחת חדשה פנימה - זה כבר יותר קשה.

בקיצור, לא ממש מסובך, אבל מצריך חוש טכני ויד גמישה למדי...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...