Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלה מחלה בC5 2005 שרכשתי . לפני כמה ימים ביצעתי החלפת שמנים פילטר שמן ואויר פלגים נוזל קירור הרכב נסע שיגעון,

פתאום הבקר מניע ונכבה מניע ונכבה.

פתחתי את הפלגים גיליתי שהם שחורים ממש רע ( הם בני 600 ק"מ בלבד.) פירקתי את מכסה המצערת הכל שם בוץ ושחור. ניקיתי היטב את כל מה שאפשר ואת שני החישנים הנגישים.אחד מעל המצערת היה שחור ואחד בתוך הסעפת היה מלא בוץ שחור, החלטתי לחפש את פילטר הדלק , אחרי פירוק תחתית הרכב הוא התגלה פירקתי אותו ושפכתי תכולתו לכוס הוא מלא גרגירים ושחור משחור, החלפתי אותו,כמו כן החלפתי סט פלגים לפלגים חדשים מתאימים של דנסו.

שמתי BK44 (תוסף) ומלאתי דלק לא בתחנה הרגילה שלי הנסיעה יותר טובה והטורים משחקים 800-1000 אבל עדיין נכבה אחרי התנעה עם לא נותנים גז,

מה דעתכם אני עוד יכול לעשות? העם יש סיכוי שהדלק מזוהם? חוץ מלהגיע לסוכנות סיטרואן (שם יכינו לי בטח עוד חליפה ענקית)

תודה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש גם מוסכים פרטיים , שאינם מורשי יבואן סיטרואן, שמתמחים במכוניות פז'ו וסיטרואן.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ אז אולי ניתן יהיה לכוונך למישהוא מתאים.

איזה מצתים (פלאגים) התקנת במכוניתך?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הפלג הקודם שלא בדקתי יותר מידי לפני 600 ק"מ היה צמפיון REC9YCL הוא מתאים אבל היום לאחר שלא הסכימו למכור לי את המקורי היורו 2000 בכרמיאל ( המלאי שלנו רק ללקוחותנו ) רכשתי את דנסו שרשום בספר שהוא מתאים K16HPR-U11 אני מאזור משגב , היתי בצמרת שבוע שעבר החליפו לי שם צינור הידראולי מרכזי תחת אחריות של החברהשממנה רכשתי הרכב והרכב היה פיקס.

פורסם
פתחתי את הפלגים גיליתי שהם שחורים ממש רע ... המצערת הכל שם בוץ ושחור ... ניקיתי היטב את כל מה שאפשר ואת שני החישנים הנגישים.אחד מעל המצערת היה שחור ואחד בתוך הסעפת היה מלא בוץ שחור ... פירקתי אותו ושפכתי תכולתו לכוס הוא מלא גרגירים ושחור משחור
הסתקרנתי. הרכב נרכש מחברת ליסינג?
פורסם

ארנון, תופעה של ליכלוך ובוצה בבית מצערת ונשמי מנוע ברכבים שעושים טיפול כל 30,000 ק"מ היא דבר לגיטימי לחלוטין, בטח ובטח אם לא משתמשים בשמן על רמה גבוה ביותר (!).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן הרכב נרכש מחברת ליסינג להחליף רכב שהיה אצלי 5 שנים קסנטיה , לא הכרתי תקלות כאלא בקסנטיה לצערי היא נמכרה.(נסעתי איתה מעל 250.000 ק"מ ולא נגעתי במערכות הדלק או המנוע חוץ מטיפולים סטנדרטיים ומידי פעם נזילה פה ושם.)

עכשיו חזרתי מנסיעה, אין אפשרות להפעיל מזגן הטורים עולים בעמידה במקום לבד ל2500 סל"ד ויורדים ל1000 ושוב עולים משחק כאילו אני משחק בדוושה והרכב בועט כאילו משהו נכנס ויוצא .

ללא מזגן במצב עמידה הרכב נכבה וקשה מאד להתחיל בנסיעה רק ע"י משחק בדוושות הגז והבלם.צריכת דלק ענקית של 13 ליטר ל100 ק"מ בממוצא.

נראה לי שהוא יסע בכל זאת למוסך החברה ביום א.

פורסם

בנתיים החלטתי לחפש עוד את הבעיה ומצאתי שמגביר\מיצב הטורים לא עובד כשמפעילים מזגן הטורים נופלים לרצפה הוא היה דבוק וסתום במין בוץ,פירקתי אותו ניקיתי אבל הוא לא מתפקד כלל ,אפשר לנתק ולחבר הכבל שלו ולא קורה כלום.

:cry:

מחר אכין את הכיס כנראה.

אלא עם כן למישהו יש עוד רעיון.

פורסם

עדכון, בעקבות אחריות מסויימת של חברת הליסינג הגעתי למוסך מרכזי שם "כעסו" שנגעתי אבל החליטו לבצע אינפוזיה וניקוי בית המצערת ,כמובן לא עזר (אני כבר ביצעתי לבד)

הגיעו למסקנה שמנוע צעדים אינו עובד. חברת הליסינג מוכנה להשתתף במחצית העלות ומחצית העבודה. לדעתי הוגן ביותר רק חבל שנתנו לרכב להגיע למצב זה.

פורסם

שחור פיח

בנתיים התבשרתי שמנהל חברת הליסינג יהיה מחר במוסך בקשר לרכב ושעושים כל הנסיונות לטפל ולהחזירו למצב תקין.

אני איני מכיר תקלות כאלא אי פעם בעברי כבעל מכוניות וזה משנת 79. עצוב אבל מקווה שזה יפתר.

פורסם

שלום רב!

בדוק חשד,ליניקת אוויר מצינור נשם מתחת למכסה המכסה את חוטי ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הצינור תקין תודה (נבדק אישית היום במוסך)

עכשיו עומדים במוסך בראשי ומתברברים סביב הרכב המושבת.

חברת הליסינג ממחר " מעניקה" לי רכב חלופי.

מה עושים???????

פורסם

נוסעים באוטו החליפי, ושומרים קשר (רצוי לעבור במוסך לפחות פעם ביום).

לעניין "המוסך הראשי/המרכזי" ,האם זהו מוסך היבואן ?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...