Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב: אופל אסטרה 1.8 שנת 2000

שתי בעיות:

------------------1-----------------

כאשר אני מחבר את האזעקה אני לא מצליח להפעיל את הנעילה המרכזית למצב נעילה: עם הלחיצה על השלט המערכת עוברת למצב נעילה ולאחר כשנייה היא חוזרת שוב למצב פתוח. שימוש במפתח עצמו במקום בשלט נותן אותה תוצאה. רק כאשר אני מנתק את האעקה (ע"י המפתח הייעודי) - הכל חוזר לקדמותו.

אשמח לדעת מה הבעיה, איך ניתן לפתור אותה ומה העלויות הצפויות

------------------2-----------------

אחרונה הרכב החל לקרטע בטורים נמוכים, קשה להדליק אותו בבוקר, בבלימות ובירידה מהירה בטורים הוא גם נכבה (וזה לא נעים להתקע בצמתים...). במוסך עשו דיאגנוסטיקה ומצאו שצריך להחליף חיישן קרנקשפט (אני מחכה כעת לחיישן...). מאוחר יותר גיליתי שכשאני מחבר את האזעקה (היא מנותקת כעת מסיבה אחרת - שמתוארת בנושא נפרד) - הבעיה עם הטורים היא קטנה משמעותית.

אשמח לדעת האם יש קשר? האם בכל זאת צריך להחליף חיישן או שרק צריך לעשות משהו עם האזעקה... לי זה נשמע כמו וודו.

תודה.

פורסם

2 פתרונות תבדוק..

1) דלת פתוחה באוטו אני לא מכיר את הרכב ולכן יכול להיות שזה בתוך המנגון של הדלת תיגש לבעל מקצוע לא אמור להיות משהו רציני לפי ההסבר שלך

2) אם הוסיפו מנוע נעילה לדלת נהג כנראה שהוא תקוע

אם יש לך טיפה ידיים אתה יכול לבדוק את זה לבד אם לא עדיף לגשת לבעל מקצוע..בהצלחה

פורסם

כאשר אתה נועל עם השלט, בדוק ששתי הדלתות הקדמיות ננעלות, כל הכפתורים צריכים מייד לרדת, וגם להנעל תא המטען.

אם באחת הדלתות הקדמיות הכפתור לא יורד לנעילה, וגם אם תא המטען לא ננעל, הם/הוא בעצם נותן הוראת פתיחה מיידית למרות הוראת הנעילה שבוצעה.

אפשרות שנייה, אחת הדלתות/תא מנוע/תא מטען פתוח, אז מח הנעילה ישחרר את הנעילה למצב פתוח.

אפשרות שלישית, חיבור לא נכון, פקודה לא מתאימה, פקודת פתיחה שיוצאת דווקא ממוח האזעקה, לאחר ביצוע הדריכה.

יתכנו אפשרויות נוספות, יש להתחיל באלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא אמור להיות, אלא אם עשית משהו שממש לא קשור, ואולי נשרף נתיך (פיוז) , לא חסרים מקרים שרכבים הגיעו להתקנות פשוטות, ופתאום כלל לא הניעו לאחריהן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...