Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת כתמי שמן מהפח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר טיפולים שונים ע"י מכונאים לא הכי נקיים, נוצרו כתמי שמן בפח, בזמן הטיפול ניקיתי כמה שיכולתי אבל כרגע אני רואה שיש עוד סימנים, האם יש דרך להורידם ? פוליש יעזור במקרה הזה? חומר מסויים אחר ?

כל תשובה תעזור!

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא יורד זאת הבעיה... יש גם כתמים מהעבר והם לא יורדים, זה לא משהו בולט לעין מאוד אבל זה מבאס לראות את הכתמים האלה, כאילו הם כבר חלק מהצבע.

פורסם

תשפשף עם ספוג כמו של מקלחת העדין הזה.

אולי סבון כלים יעזור לך+הספוג העדין שדיברתי עליו.

סבון כלים לא כ"כ מומלץ על צבע הרכב אבל אם תשמש בו נקודתית לדעתי לא יגרם נזק אבל לפני כן תבדוק במקום נסתר.

פורסם

פוליש בסיסי שמותאם לצבע הרכב יספק את הסחורה.

הרכב שלי סובל מבעיה דומה לאחר טיפולים במוסכים ורק פוליש וצמר גפן פותרים את הבעיה.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

לפני שאתה מנסה לעשות פוליש תקנה ווקס המלצה שלי תקנה של טרטל ווקס ותמרח אותו בתנועות מעגליות ותראה איך הכתמים נעלמים. פשוט משחת קסם שחובה שתהיה בכל אוטו (כמו גלגל רזרבי).

בהצלחה:)

פורסם
פוליש בסיסי שמותאם לצבע הרכב יספק את הסחורה.

הרכב שלי סובל מבעיה דומה לאחר טיפולים במוסכים ורק פוליש וצמר גפן פותרים את הבעיה.

אני אנסה, המלצות לחברה מסויימת ?

dudieee1 תאמת לפני שידעתי מה עושה ווקס מה עושה פוליש קניתי ווקס טורטל ירוק, האוטו עבר כבר פעמיים שלו עם הווקס הזה ולא עזר, זה גם לא אמור לעזור ווקס מוסיף שכבה.

• תוכן חדש...