Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם .

הכל התחיל כאש נדלקה נורית מחשב המנוע בזמן נסיעה(הרכב לא הראה בעיה ממשית חוץ מהנורה עצמה וקצת רעשים מידיי פעם מהמנוע - ע"פ העדות של אחותי ) .

כבר באותו היום נכנס הרכב למוסך מורשה של אאודי.

הרכב שם המון זמן מכיוון שלא נמצא פתרון לבעיה , בהתחלה אמרו לאבי שהם לא יודעים מה הבעיה כי הם עצמם לא הצליחו לסדר את זה ולאחר מכן שלחו את המחשב מנוע ל3 מכונים שונים שינסו לתקן אך ללא הצלחה. (עכשיו אין על המחשב בכלל תוכנה פועלת מכיוון שהמוסך או אחד המכונים ניסה לסדר את הבעיה והוא כנראה פירמט את התוכנה ולא הצליח להתקין מחדש)

לאחר מכן בעל המוסך קנה מחשב חדש בשביל להעתיק את התוכנה ולהתקין אותה על המחשב הנוכחי שלנו אך ללא הצלחה .

בקיצור המצב הוא כזה : או שיהיה נס והוא יצליח לסדר את זה אחרי שבועיים של נסיונות או שאני אצתרך להשיג מחשב משומש או חדש (יקר מאוד)...

השגתי את המספר דגם של מחשב המנוע הזה בכדי לחפש בחו"ל או משהו כזה אך ללא הצלחה ולכן באתי לכאן חברי הפורום להתייעץ איתכם אוליי אתם מכירים מקומות שאפשר לקנות מחשב חדש או משומש ...

אז הנה המספר דגם :

Bosch 8e0909518a

התוכנה שמותקנת על המחשב אמורה לעלות כסף ? ומאיפה אני יכול להשיג כזה דגם או שאפשר גם לקנות מחשב מסוג אחר ?

אשמח אם תעזרו לי בנושא

תודה מראש :)

• תוכן חדש...