Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קבעתי עם המוכר לבדיקה והעברת בעלות...

בדיוק שהוא הגיע למכון בדיקה הרכב (רובר R25) לא הניע, ושהצלחנו להניע הוא היה מקרטע ונכבה, לחצתי קצת על הגז כדי שהרכב לא יכבה, נסעתי עם הרכב מרחק של 1.5 קילומטר בערך הספקתי לפתח מהירות ואז שהגעתי לרמזור ועמדתי הרכב כבה, ניסינו להדליק אותו שוב רק אחרי 4-5 נסיונות הרכב התניע ועדיין גמגם הצלחנו להביא אותו למקום שאפשר לעמוד שם עם הרכב, ניסינו שוב להתניע שוב ושוב עד שהוא התניע ונסענו עוד 600 מטר בערך למוסך קרוב, הגענו לצומת לפני המוסך והרכב כבה ולא נדלק, ניסינו כעבור 10 דק' אז הרכב התניע ושוב גמגם וכמעט כבה (בכל פעם שניסינו להדליק לחצנו גז כדי שלא יכבה) ופתאום החל לצאת עשן לבן בכמויות גדולות מהאגזוז המשכנו ליסוע עד למוסך הקרוב שם ראינו שהיה חסר מים, שמנו לפחות 2 ליטר מים ניסינו להתניע אחרי 5 דק' בערך והרכב התניע אבל עדיין גמגם, הצלחנו להגיע איתו למוסך שבו מטפלים קבוע ברכב (מרחק של כ8 ק"מ בערך משם) הוא לא עשה בעיות בדרך ושהגענו למוסך שהרכב עמד במקום הוא כבה מיד.

חשוב לציין שלכל אורך הסיפור ההזוי הזה מד הדלק הצביע על 0 למרות שהמוכר טען שלפני שהוא הגיע הוא מילא ב50 ש"ח דלק.

בהתחלה חשבנו ששמו לו סולר במקום בנזין, אבל אז הרכב לא היה נוסע מעל לקילומטר, לפי מה שהמוסכניק אמר זה שנהרס איזה חיישן של משאבת דלק או המשאבה עצמה, לא ממש הבנתי אותו.

לפי מה שנירא לי המוכר (שהוא נציג של המגרש מכוניות) נסע ללא מים וללא דלק ולכן ששמו מים הרכב הצליח ליסוע עוד 8 ק"מ בערך וזה מה שנירא לי דפק את המשאבת דלק.

המוכר היה מופתע לחלוטין וכמובןן שהתיקון יהיה על חשבונו.

יש לכם אולי רעיון ממה כל זה יכול לנבוע?

(רק אתמול אחי נסע על הרכב איזה 15 דק' ועידכן אותי שהרכב נוסע מעולה ואין שום בעיות..)

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

נירא לכם שכדאי לי לבטל את כל העיסקה עם המוכר? או שזה משהו זניח שלא ישפיע על מכלולים אחרים ברכב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אם אני מבין נכון הרובר שאתה קונה הוא מסוחרים ? זה כבר סימן להסתובב וללכת ברוב המקרים.

זה שחסר מים לא קשור למשאבת הדלק ומה שקורה זה שמורחים אותך, עשן לבן ו2 ליטר מים שחסרים

מעידים על כך שהרכב צריך לעבור שיפוץ ראש שזו בעיה ידועה בדגם הזה.

לדעתי תחפש אקזמפלר שמור יותר.

Peugeot 208GTI

פורסם

לך הלאה. עזוב, אתה הולך לבדוק אותו, ונתקע, הסימנים מראים על בעיות של הזנחה קודמת, או בעיה שהחלה עכשיו (עשן לבן), וזה בסוג רכב שלא ממש מככב בשוק, לאחר שהיצרן חדל מלפעול.

NEXT

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...