Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

יש לי בעיה בנעילה מרכזית ברכב ואני לא יודע מאיפה הבעיה..

כשאני רוצה לינעול את הרכב ואני נועל את הדלת בעזרת המפתח אז רק המנעול של הדלת ננעל

עכשיו מצד שני אם אני נועל את הרכב בעזרת הכפתור שיש בדלת של הנהג של הנעילה מרכזית אז כל הרכב ננעל גם הבגאז' אפילו.

ואם האוטו כולו נעול ואני פותח את הדלת בעזרת המפתח אז כל האוטו ניפתח בחזרה

יש לציין שאין אזעקה ברכב ניתקתי אותה.

אני פוחד ללכת למוסך של החברה כי אמרו לי שיקרעו אותי שם כמו כן אני גר בשדרות והרכב הוא אוטומט 1900 אם זה יעזור..

תודהה

פורסם

נשמע שהבעיה במנעול הדלת, קרוב לוודאי (אני לא מכיר את הרכב הספציפי) שאחד המיקרוסוויצ'ים שם הלך.

לרוב מחיליפים את כל המנגנון, שזה סיפור לא זול במיוחד. מעטים מתעסקים בלתקן אותו.

נסה לברר עם חבר הפורום מוסך רון.

פורסם

במצב שאתה נועל אם מפתח את דלת הנהג האם החלונות עולים כאשר אתה מחזיק את המפתח במצב נעילה? (הם אמורים לעלות)

במצב שאתה נועל עם המפתח אתה למעשה גורם לסגירת מעגל ביחידה הפנימית. החיווי הזה מגיע ליחידה שנמצאת בבגאג' הרכב שם נמצא המעגל השולט על הנעילה המרכזית. בשלב ראשון יש לפתוח את הדופן הפנימי של הדלת ולנקות את איזור הצילינדר ואת היחידה הפנימית שאליה נכנס צינור הואקום עם ספריי לניקוי מגעים.

צרפתי קובץ של המערכת.

בהצלחה.

57-39 Central locking system.pdf

פורסם

בהמשך לדברי קודמי

אין שלט במפתח המקורי?

אם לא, בדוק בהכנסת המפתח בדלת הנהג, רבע סיבוב ימינה, ולהשיארו במצב זה למס' שניות קצרות, האם החלונות עולים והדלתות ננעלו?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה אומר שכנראה יש בעיה במגעים של היחידה הפנימית. תפתח את דופן הדלת מבפנים מתחת לצילינדר של המפתח תראה קופסה שחורה עם מוט מחובר לצילינדר. כאשר אתה מסובב את המפתח המוט מזיז מגען אשר סוגר מעגל, חלק מתפקידיו הוא לתת פקודה לנעילה המרכזית. תנקה עם ספריי מגעים את האיזור של המוט בחיבורו לקופסה השחורה.

פורסם

ואללה ניסתי חצי ספריי על המגעים שם וכלום לא עוזר..

יש מצב שזה לא משם ביכלל לא?כי אם גם בדלת של הנוסע המפתח רק פותח הכל ולא סוגר כלום חוץ מהדלת עצמה אז יש בעיה יותר מרכזית ולא מהמגעים של המנגנון לא?

פורסם

בדוק פיוזים.

יתכן ואופן חיבור הנעילה של האזעקה שניתקת, שלט על הנעילה בצורה טורית (לא אמור להיות מחובר כך) ואז ניתוקה הביא לנתק במעגל.

האם טרם ניתוק האזעקה, הנעילה פעלה? האם בדקת נתיכים (פיוזים)?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם הנעילה המרכזית פועלת מהכפתורים אז הבעיה לא במשאבה (לפחות במשאבות שאני מכיר).

הבעיה היא או במנעול הדלת (החלק החשמלי שלו) או בחיבורים אליו שנפגעו באופן כלשהו.

אתה יכול לרוקן גם 10 בקבוקי ספריי מגעים וזה לא יעזור אם הבעיה לא שם, החומר לא מגיע לאן שצריך או שלא מדובר בבעיית מגעים.

אם למישהו יש סכמות חשמליות של הנעילה המרכזית זה יכול לעזור לכוון לבעיה או לבצע בדיקות.

אם לא גש לחשמלאי רכב או מוסך המומלץ ע"י הפורום.

אם אתה מהמרכז מוסך רון מכיר את הרכבים האלו טוב.

• תוכן חדש...