Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני לא יודע אם הבעייה שלי קשורה לכאן,או לפורום אודיו.

מדובר בגולף 99- יש לי מערכת של audiotec של אם פי 3,נקנה קצת למעלה מ3 שנים.

הבעייה היא כזו,שאני מכבה את הרכב,וסוגר את המערכת,עדיין נשארים אורות במערכת(קובץ מצורף),החלפתי מצבר חדש לפניי כמה ימים,ואני מפחד שאולי האורות ששנארים דולקים במערכת לא אמורים להיות,ןזה מה שגומר את המצבר.חשוב לציין שנסעתי עם מצבר שלא הוטבע עליו תאריך ייצור כ 14 חודשים וכל הזמן הזה המערכת הייתה ברכב.

(המצבר הגיע עם הרכב שקניתו אותו אז אני לא יודע כמה זמן הוא החזיק בפועל).האם יש קשר לאורות של המערכת ולמצבר?מבחינה טכניץת גם היה והאורות לא אמורים לדלוק והם דולקים,זה יכול להרוס את המצבר?מדובר בוורטה 60 אמפר.

תודה לעונים..

DSC03599.JPG

DSC03600.JPG

DSC03602.JPG

פורסם

יש מכשירי רדיו שלחיצה קצרה על כפתור הכבוי, רק מכבה את הרדיו אבל מותירה את תצוגתו דולקת.

לחיצה ארוכה על לחצן הכבוי מכבה את כל הרדיו כולל תאורת התצוגה, נסה לפעול כך ונא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן. קשר חייב להיות. גם אם אין הוא היחידי לעניין הבעיה שהיתה.

מעבר לכך שהמכשיר הזה פשוט , וחובב אודיו בסיסי לא יוכל להנות ממנו, נראה שהחיבור החשמלי בוצע לא נכון.

יתכן וטעו בחיבורי חיוט המתח של המכשיר (חוט צהוב וחוט אדום בדרך כלל) , או אז, גם הזכרונות היו אמורים להעלם עת כיבוי המנוע, אולם אין זה מחייב.

גש לכל מתקין או חשמלאי רכב, או בעל כישורים מוכחים לבדיקת חיבורים אלה.

על הדרך, אם הכיס לא לחוץ, שווה להחליף את המכשיר בעבור חווית סאונד משופרת, גם לשיפור קליטת תחנות הרדיו ,הFM .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ראשית,המון תודה על התגובות,שנית זה יכול להרוס את המצבר?או יותר נכון לקצר את חייו?(ברכב הקודם גולף 89,המערכת הייתה נכבית לגמריי בלי התאורה).

פורסם

אני הולך עכשיו לנסות,ובאם זה לא עובד,אני לא לוקח סיכונים,אני אקנה מערכת של פיוניר:)נ.ב המערכת ככה 5 ימים ברכב עם התאורה מאז קניתי את המצבר,לדעתכם זה לא קיצר את חייו?תודה)

פורסם

לא קיצר את חייו ולא נעליים, הרגע. פשוט אל תתן למצב להמשיך, הפתרון של רפי, באם עובד, יעיל ובתנאי שלא תשכח כל פעם לכבותו מחדש, וממילא, לפי מצב התאורה עת הכיבוי , משהו לא תקין במכשיר/פנל, או ליתר דיוק, נראה כחיבורי חשמל לא תקינים, ואו תקלה פנימית במעגל שלו.

גש כבר , החלף את המכשיר, וודא שהוא כבה עם הוצאת המפתח מהסוויץ' באופן מלא ומיידי, ויהיה לך שקט, וכאשר תפעיל אותו, תוכל גם להינות.

אל תתפשר פחות ממותג מוכר מאוד בתחום המכשירים לרכב.

בהצלחה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הוצאתי לגמריי את המערכת,אני אקנה פיוניר דגםוDEH2050MPוPioneer

פשוט יש לי תקציב עד 500 שח,וראיתי שזה 50 וואט כםול 4 וגם 3 שנות אחריות ושלט,נראה לי אחלה עיסקה:)

פורסם

דאג שמתקין מקצועי יתקין, או אם אתה, שהחיבורים נכונים, אחרת.. תקבל סאונד טוב, אבל מצבר שיתרוקן, ואוטו שלא יניע.

ככל שאני זוכר נכון, יש חוט צהוב, יש חוט אדום. הצהוב יחובר לפלוס קבוע, האדום לפלוס אחרי סוויץ', או מצב רדיו (ACC ) ליתר דיוק בסוויץ'. וודא שיש נתיכם בעלי ערך נומינלי מתאים לקווים שאליהם יתחברו/תתחבר.

לאחר החיבור הפעל, הכנס תחנות לזכרון, וכבה סוויץ' הוצא מפתח, וודא שכל החיווים כבו, ולאחר דקה פתח סווץ' הפעל רדיו ובדוק שהזכרונות נשארו.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...